Uručen JYSKov vrtni namještaj i opremaDruštvu za pomoć osobama s invaliditetom “GOLUBOVI” iz Županje

Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK obradovao je štićenike Društva za pomoć osobama s invaliditetom “GOLUBOVI” iz Županje novim proizvodima za uređenje vrta i unutarnjeg prostora. Tim povodom, najavljen je i dolazak JYSKa u grad i otvaranje prve trgovine u Županji.

Predstavnici JYSKa posjetili su društvo „GOLUBOVI“, gdje je TerezijaNemetz sa suradnicima, preuzela donaciju ispred udruge.

Uvijek se trudimo prepoznati potrebe sredine u koju dolazimo. Našim dolaskom u Županju ne otvaramo samo nova radna mjesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Posebno mi je drago da smo imali prilikekorisnicimabarem malo uljepšati dane“, izjavio je Dražen Eldić, RetailmanagerJYSKa za Hrvatsku.

Udruga „GOLUB“osnovana je s ciljem doprinosa zaštiti i unaprjeđenju socijalnog, gospodarskog i pravnog položaja osoba s invaliditetom.Primarno rade na poboljšanju kvalitete življenja i slobodnog vremena te ostvarivanju prava osoba s invaliditetom.

Predsjednica  udruge, Gordana Tomić ovom prigodom zahvalila je djelatnicima JYSKa„  Neizmjerno smo zahvalni na ovoj lijepoj donaciji koja će uvelike poboljšati naše aktivnosti, te ih učiniti ljepšim i ugodnijim.“

JYSK trgovina u Županji za kupce će svoja vrata otvoriti 23. rujna 2021. u 9 sati, na adresi Franje Račkog 34. Trgovina će poslovati na preko 1.200 metara kvadratnih i zapošljava sedam novih djelatnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 3.000 trgovina u 50 država širom svijeta. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 zaposlenih uz godišnji promet od oko 4,4 milijarde eura.

Otvorenje će se slaviti ne samo s odličnim cjenovnim popustima i ponudama već i poklonima za kupce kao što su popluni i madraci za prvih 100 kupaca te na dan otvorenja recikliranim torbama za kupovinu My Blue bag za svakog kupca.

Naša trgovina u Županji je jedna od najljepših koje sam vidio. Poseban fokus bit će na studiju madraca i asortimanu namještaja i dekoracija koji je posebno dobro naglašen u modernoj trgovini uređenoj prema skandinavskom konceptu. Siguran sam da će kupci imati inspirativno iskustvo kupovine“, izjavio je Dominik Stažić, Districtmanager u JYSKu.

Više informacija o ponudama povodom otvorenja nove trgovine u Županji možete pronaći na web stranici JYSK.hr.

Abeceda komunikacije