Medena, mirisna kolekcija za tijelo koja će vas pretvoriti u ovisnice o medu  

Očaravajuća mirisna vodica Rêve de Miel ovit će vaše tijelo u medeni veo.

Bogate citrusne i drvenaste note stavljaju naglasak na vrijedne kraljice košnica: pčele! Okusite slasni nektar njihove kultne formule s medom, koncentratom sastojaka prirodnog podrijetla. Neka vas note odvedu u čaroban svijet toplog čaja, slasnih medenjaka i vatrice ispred kamina. Postoji li bolji zimski ugođaj?

A formula…

Sadrži cvjetove naranče i blago drvenastu bazu od sandalovine i mahune tonke čije vas note neće ostaviti ravnodušnima.

Med, pčelinji vosak, cvjetovi naranče… prava apiterapija koja će vam izmamiti osmijeh na lice!

Savjeti za ljepotu

Miris raspršiti po koži s nekoliko centimetara udaljenosti, pri čemu se usredotočiti  na vrat i unutarnju stranu zapešća.
Kao dodatan savjet, predlažemo napraviti mirisni oblak i proći kroz njega kako bi se mirisne molekule zadržale na kosi, tijelu i odjeći.

Izbjegavati dodir s očima.

NUXE VOLI PČELE: MEDENI MJESEC KOJI TRAJE 

Više od 10 godina NUXE podržava organizaciju Un Toit pour les Abeilles (Dom za pčele) sponzoriranjem košnica i razvojem kolonije pčela u regiji Vogezi u Francuskoj. Kao dio sponzorstva s muzejom Louvre pokrenutog 2018. godine, NUXE je postavio 6 košnica u srcu Pariza, na cvjetnoj livadi u Tuilerijskim vrtovima: na idealnom mjestu za podizanje svijesti među građanima Pariza i posjetiteljima o važnosti pčela u očuvanju bioraznolikosti na planeti.

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama  te online putem ekskluzivne web trgovine Sophia.hr

SABEX