Veselimo se strelovitom rastu ovog super modnog branda!

Pored ženske mode, Sinsay novi koncept trgovina nudi odjeću i dodatke za muškarce, atraktivnu kolekciju dječje odjeće te kućni namještaj iz linije Home

Prepoznatljivi modni brand Sinsay kao dio poljske fashion kompanije LPP, već je 2014. godine svojim pojavljivanjem u Hrvatskoj osvojio potrošače i tržište, a stvaranje prepoznatljivog identiteta stvorilo je mogućnosti za dodatna širenja i stalni rast na našim prostorima.Uz konstantno razvijanje i prilagođavanje potrošačima, Sinsay se iz branda posvećenog teenagericama profilirao u brand pristupačan svim profilima i dobnim skupinama kupaca koje ga je uz pristupačne cijene  i praćenje suvremenih trendova, pozicioniralo kao jedan od najbrže rastućih modnih brendova na svijetu.  Upravo je širenje prodajne mreže u Hrvatskoj jedan od glavnih ciljeva za osiguravanje dostupnosti svim ljubiteljima ove modne marke.

 Tehnološki napredak i sve veći prelazak konkurenata s izravne na online prodaju, ovom poljskom divu dodatna je motivacija za razvoj usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi svojim kupcimaosigurao punu pažnju i odgovore na sve potrebe i želje. Tome svjedoči i skokovito otvaranje novih poslovnica, od kojih su zadnje 3 otvorene nedavno, u razmaku od samo par tjedana. U kolovozu je otvorena trgovina u novom Z Centru u Zagrebu, zatim u Buzinu u centru Supernova, a početkom rujna je i centar Supernova Varaždin postao bogatiji za Sinsay trgovinu i to u novom konceptualnom ruhu. Kolekcije su sada sve dostupnije, a zahvaljujući spomenutom novom konceptu prostora svaka trgovina nudi širok asortiman proizvoda po pristupačnim cijenama u kojem će svi ljubitelji trendova pronaći nešto za sebe.

Novootvorene trgovine u Zagrebu, Buzinu i Varaždinu, nekoliko su puta veće od prvih Sinsay prodavaonica s površinom od otprilike 1.300 kvadratnih metara te nude širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu. Posebnu pažnju odvlači i kućni namještaj i dekorativni predmeti iz Home asortimana koji je već osvojio srca svih ljubitelja interijera. Prostori su uređeni u modernom stilu, a dizajn se temelji na svijetlim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za nove kolekcije koje već spremno čekaju na vašu posjetu!

Sintagma media