Novi jezik ove jeseni – zabava i učenje na tečaju stranog jezika!

S početkom nove školske godine otvaraju se nove prilike za učenje. Tako su i škole stranih jezika otvorile svoja vrata. U Smart školi stranih jezika profesori i polaznici su se s uzbuđenjem počeli  pripremati za novu školsku godinu koja za odrasle polaznike počinje 28. rujna 2020.

„Već 15 godina organiziramo tečajeve stranih jezika. U to se vrijeme puno toga promijenilo, od metoda, do samog jezika – no, jedna stvar koja se nije promijenila je važnost učenja stranih jezika,“ kaže direktorica Smart škole, profesorica Daniela Dapas.

Uz redovne grupne tečajeve za odrasle i djecu, Smart organizira i individualnu nastavu za polaznike koji žele maksimalnu fleksibilnost rasporeda. Svi programi izrađeni su prema Smart metodi koja stavlja naglasak na aktivnu komunikaciju od samog početka učenja. U zadnje vrijeme online opcija učenja postaje sve popularnija, a u Smartu je i ta online nastava u skladu sa Smart metodom. Razvijen sustav online nastave u Smartu omogućava polaznicima koji to žele praćenje nastave uživo iz udobnosti vlastitog doma.

Suvremene tehnologije izuzetno su bitne u učenju, no u Smartu se ipak zna što je važnije čak i od najmodernijih tehnologija. „Najveću prednost Smart škole sasvim je jednostavno sumirati: naši profesori. Stručni,zabavni, šaljivi, ljubazni, strpljivi, pristupačni i dosjetljivi – naši profesori su sve to, i puno više. Kroz zabavne vježbe, zadatke i, naravno, puno smijeha, vode vas ne samo kroz gramatiku i vokabular odabranog jezika, već i kulturu područja na kojima se taj jezik govori,“ kaže prof. Dapas. Opuštena i prijateljska atmosfera na satu stranog jezika izuzetno je važna, jer vam omogućuje lakše usvajanje jezika. Učenje uz takvu nastavu svakako neće biti mučenje!

Ako i vi želite naučiti novi jezik uz stručne i zabavne profesore, prijavite se na besplatno inicijalno testiranje u Smart školi već danas!

Više na linku

Smart