Učenje stranog jezika – prava novogodišnja odluka

Ne postoji bolji način za istovremeno ulaganje u osobni i profesionalni razvoj od učenja ili usavršavanja stranog jezika. Kako bi jezike približila svima, škola stranih jezika Smart odlučila je svoje tečajeve učiniti pristupačnima polaznicima iz čitave Hrvatske.

Odlučite li ove godine uložiti u sebe, čekaju vas početni tečajevi za odrasle u trajanju od 60 školskih sati za samo 1950 kn. A za sve one koji žele poraditi na postojećem znanju engleskog jezika, Smart škola nudi konverzacijski tečaj engleskog jezika s izvornim govornikom za 1800 kn – uživo ili online.  

Upisi su u tijeku i za najmlađe pa tako vaše dijete također može uroniti u svijet stranih jezika. Bilo da za svoje dijete odaberete klasični tečaj ili jedan od posebno kreiranih programa poput Sing with us, možete ostvariti popust od čak 50% na upis u postojeće grupe.

Uz redovne grupne tečajeve za djecu i odrasle, Smart škola također organizira individualne tečajeve stranih jezika. “U posljednjih 15 godina poslovanja, često smo se susretali s polaznicima koji žele pohađati tečaj, ali nisu sigurni da će uvijek moći odvojiti dovoljno vremena u terminu grupe. Upravo zbog toga nudimo i individualne tečajeve uživo ili online, kako bismo izašli u susret našim polaznicima koji žele ili trebaju više fleksibilnosti u rasporedu,” kaže prof. Daniela Dapas, direktorica Smart škole.

Želite li i vi naučiti novi jezik ili usavršiti znanje postojećeg, sada je pravo vrijeme da se prijavite na inicijalno testiranje u Smart školi!

Smart