Influenceri imaju novo IT mjesto u Zagrebu za snimanje

adidas je u svom storeu u Ilici postavio genijalan infinity photobooth u kojem su se do sada već snimili hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati domaći influenceri Fran Lauš i Cindy Šoštarić te mnogi drugi

Još samo ovaj tjedan Zagrepčani mogu iskoristiti najbolju kulisu za snimanje jedinstvene Instagram fotke koja je oduševila domaće influencere. Naime, adidas je u svom storeu u Ilici u sklopu adidas COLD.RDY kampanje postavio Infinity photobooth koji sadrži velik broj ogledala koja ostavljaju dojam hladnoće, beskonačnosti i dubine. Sjajne fotke nastale u adidas Infinity photoboothu već su objavili Cindy Šoštarić, Fran Lauš i drugi, a mnogi su i tek najavili svoj dolazak.

Povod zanimljivoj aktivaciji za kupce jest nova adidasova sportska kolekcija – COLD.RDY koja je nedavno stigla u trgovine diljem Hrvatske. Nova kolekcija je idealna za treninge na otvorenom, osigurava vrhunsku izolaciju, napravljena je od prozračnih tkanina i materijala idealnih za hladne i vlažne kišne dane, modernog je izgleda i jarkih boja i ističe se intuitivnim dizajnerskim detaljima. Cijeli asortiman odjeće iz nove COLD.RDY kolekcije, koju nose i hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, influenceri Cindy Šoštarić, Fran Lauš, Lidija Lešić, Drago Pezić, Martina Vuletić, Luciano Plazibat, Josip Kotlar, Luka Skočilić i Magdalena Katić dostupan je u trgovinama diljem Hrvatske.

Za dodatan poklon u adidas trgovinama potrebno je fotku objaviti na društvenim mrežama uz hashtag #JaSamCOLDRDY, obaviti kupnju barem jednog komada iz nove COLD.RDY kolekcije i na blagajni pokazati fotku. Kupci isto mogu učiniti i u adidas storeu u Arena centru u Zagrebu, u City Galleriji u Zadru te u adidas storeovima u Mall of Split i City Center One u Splitu gdje će se umjesto u photoboothu moći snimiti ispred brendiranog ogledala.

404