HUMANITARNO – MODNA PRIČA UJEDINILA MNOGE HRVATSKE POZNATE ZVIJEZDE

GORAN VLAOVIĆ, IVANČICA PAHOR, AMIR KAZIĆ – LEO I BROJNI DRUGI U HUMANOJ MISIJI ZA POMOĆ DJEČJIM BOLNICAMA

Četvrti po redu već pomalo tradicionalni humanitarno-modni projekt CITY MODUS 2020. održao se sinoć u Westgate shopping city u malo drugačijim uvjetima nego smo do sada navikli s obzirom na epidemiološke mjere koje su na snazi.

“Cijeli modni događaj bio je humanitarnog karaktera za prijeko potrebna dezinfekcijska sredstva ,zaštitne maske i rukavice kao i zaštitne kute za dječju bolnicu u Klaićevoj i kliniku za porode u Petrovoj te KBC Dubrava. Oni koji reviji nisu mogli nazočiti jer je broj sudionika bio ograničen reviju su pratili ON LINE. Humanitarna akcija nastavlja se i dalje a vrlo brzo započinjemo sa organizacijom još jednog City modusa.”– izjavile su organizatorice Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković Baksa

Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković Baksa

Na reviji su se predstavili brojni hrvatski dizajneri, kao što su: VIBELA dizajn iz Sv. Nedelje, nakit JO JO DESIGN iz Petrinje, večernje haljine KATARINA MAMIĆ DESIGN i IVANA JURIĆ DESIGN te Fashion Diva. Predstavljena je i ekskluzivna kozmetika Celles Tiane Tiens Hrvatska. Po prvi puta reviju zaštitnih kuta nosili su liječnici i medicinske sestre za URIHO ZAGREB, a najveći pljesak bio je za bivše hrvatske reprezentativce i glumce članove Humanih zvijezda Hrvatske koji su ove godine na čelu sa njihovim predsjednikom g. Miroslavom Bičanićem bili suorganizatori revije.

Amir Kazic Leo, Branko Strupar, Boris Živković, Slaven Knezović nosili odjela i muške narukvice branda Mr. WHO a iz publike ih je bodrio njihov kolega naš proslavljeni nogometaš i reprezentativac Goran Vlaović. Reviju su kao i svake godine nosile žene iz javnog i političkog života između ostalih Ivana Delač, Ivančica Pahor, Antonella Malis, Katarina Milković, Matea Vukmirović, Natalija Đorđević, Tena Vodopija, Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović koja je nedavno sama preboljela Covid – 19 i ovo joj je bio prvi nastup nakon bolesti i gubitka majke.

“Humanitarne zvijezde Hrvatske suorganizator su ovog humanog događaja, a budući da sam ja podpredsjednik udruge, odmah sam se iz Istre zaputio prema Zagrebu kako bih bio dio ove lijepe priče. Ove godine Humane zvijezde nisu odigrale niti jednu utakmicu, pa smo se radosni okupili ovdje kako bismo pomogli ovaj put liječnicima i osoblju dječjih bolnica u Zagrebu. Zahvaljujem svim svojim kolegama koji su došli i dali do znanja da smo mi uvijek tu i spremni odazvati se ovakvim i sličnim humanim akcijama.” – zaključio je Amir Kazić – Leo.

Glavni partner projekta je URIHO i LABUD Zagreb a pokrovitelji su kao i svake godine GRAD ZAGREB i gradski ured za zdravstvo, županijeVaraždinska, Međimurska, Ličko –senjska, Krapinsko-zagorska i Zagrebačka županija na čelu sa županima  kao i gradovi  Đurđevac, Samobor, Koprivnica, Petrinja, Ilok, Zaprešić, Sv.Nedjelja, Čakovec te Hrvatska obrtnička komora i obrtnička komora Zagreb.

Select PR

Fotografija: Mario Jambrek