Imaš minutu? Točno toliko je dovoljno za brzi tretman oštećene kose!

Imaš minutu? Super, jer samo 1 minuta u danu je potrebna za održavanje kose lijepom i njegovanom. Dok pranje, sušenje i oblikovanje kontinuirano oštećuje kosu, uz njegujući šampon ponekad ju želite i dodatno nahraniti? Kada nemate dovoljno vremena, spas je u tretmanu od 1 minute koji sadrži sve što vašoj kosi treba. Mislite da je to nemoguće? Ne uz Dove 1 – minutni regenerator koji dolazi u čak dvije varijante: kao regenerator s njegujućim sastojcima kapsula seruma i u obliku lagane gel teksture koja se brzo upija.

I zaista, nakon pranja kose Dove šamponom, dovoljno je ostaviti Dove 1 – minutni regenerator da djeluje svega minutu i isprati. Lagana formulacija s mješavinom ulja kokosa, badema, argana i suncokreta ne otežava i ne masti kosu, a istovremeno ju čini glatkom i sjajnom. Baš kao što svom licu uz redovito čišćenje i kremu dodate serum kako bi joj dali prijeko potreban boost, tako je i s kosom koja je svakodnevno izložena štetnim utjecajima od sušenja, klime, grijanja ili oblikovanja raznim uvijačima ili glačalima za kosu.

Vaša kosa ne traži mnogo, dovoljna joj je pravilna njega i pojačana hranjiva formula. Zato linija Dove 1 – minutni regenerator sadrži 1 – minutni regenerator za sve tipove kose i 1 – minutni milk gel s proteinima mlijeka, posebno kreiran za tanku i oštećenu kosu.

Put do lijepe i njegovane kose nikad nije bio brži i više nema izgovora, jer 1 minutu uvijek imate.

*Proizvode iz Dove 1-minute linije potražite ekskluzivno u dm poslovnicama.

RED