Uz dmLIVE iskusite novi oblik online kupnje

U četvrtak, 15. rujna, u 18 sati održat će se prvi dmLIVE koji će kupcima omogućiti da kupnju u dm online shopu obave uz pomoć stručnjaka i pri tome ostvare posebne pogodnosti. Svi koji se u četvrtak pridruže dmLIVE-u, saznat će uz koje proizvode brenda Nivea najbolje mogu njegovati kosu i kožu nakon ljeta te će moći ostvariti čak 50x više dm active beauty bodova pri kupnji svih proizvoda Nivea. dmLIVE bit će ekskluzivno dostupan korisnicima aplikacije ‘Moj dm’ na početnoj stranici same aplikacije, a njegovim odabirom jednostavno mu se može pristupiti ili ga dodati u kalendar.

Novom aplikacijom za pametne telefone ‘Moj dm’ kupcima smo omogućili jednostavniju i informiraniju kupnju. Nova digitalna usluga dmLIVE dodatan je iskorak u unapređivanju iskustva online kupnje jer će kupci moći još bolje upoznati proizvode iz naše ponude te saznati kako ih koristiti. Naravno, gledateljima ćemo osigurati i posebne pogodnosti te im omogućiti komunikaciju sa stručnjacima kako bi odabrali upravo one proizvode koji su u skladu s njihovim potrebama“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Od 15. rujna, dmLIVE će se održavati svakog drugog četvrtka u 18 sati, a obrađivat će zanimljive i inspirativne teme poput najnovijih make up trendova i njege kože te pripreme božićnih kolača i adventskog kalendara. Tijekom dmLIVE-a gledatelji će u izborniku  za kupone pronaći i ekskluzivne pogodnosti koje mogu iskoristiti pri kupnji u dm online shopu, ali i u prodavaonicama dm-a diljem Hrvatske.

dmLIVE dostupan je u aplikaciji ‘Moj dm’ koju, ako još niste, možete preuzeti na AppStoreu i Google Playu, a registracija je moguća s podacima korisničkog računa ‘Moj dm’ na dm online shopu. U aplikaciji kupci mogu kupovati povoljno, brzo i jednostavno te koristiti sve funkcije online shopa i uživati u pogodnostima prilikom kupnje u prodavaonicama dm-a.

dmLIVE-u moguće je pristupiti i putem QR koda, a dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici www.dm.hr.

dm