SHOEBEDO VAM PREDSTAVLJA 6 NAJBOLJIH POKLONA ZA POD BOR

Napokon je došlo ono idilično vrijeme u godini kad su dobre vibre i kuhano vino neizostavan detalj u našim životima. Tad svatko traži idealne poklone za sebe i svoje bližnje, a mi ćemo vas usmjeriti prema njima da vam ostane više vremena za chillanje na Adventu; odabrali smo 6 brandova koji su božićni klasik i omiljeni izbor svakog od nas.

Timberland futrane cipele, najdraža obuća  djedovih pomagača na Sjevernom polu. Osim što divno izgledaju, nevjerojatno su udobne i tople. Stvorene da štite stopala od minusa koji je pred vratima, ove cipele imaju i funkciju da istaknu svakog pojedinca koji ih odluči prošetati niz ulicu. 

Uz ‘Timbe’ dolaze i Emu čizmice koje pripadaju na svaku nogu koja voli udobnost i toplinu pomiješanu s nježnim ukusom za obuću. Kvalitetan materijal i cool dizajn, privukli su pažnju bake Mraz, ali i ne samo nje… 

Za one malo alternativnijeg ukusa, na prvom mjestu stoji Art brand cipela, kojeg obožavaju djedovi unuci. Visoke platforme i flow kojim zrače kada ih se ugleda, opravdava razlog zašto baš one trebaju biti ispod svakog bora. 

Bez obzira što su stvorene u sunčanoj i toploj Španjolskoj, na Sjevernom polu svi obožavaju Panama Jack cipele. Složili smo se sa božićnom ekipom da taj brand definitivno zaslužuje mjesto u top 6 božićnih poklona. Divne boje i kvaliteta koja se prepoznaje na kilometre, samo su sitni faktori koji opravdavaju naš izbor. Poklonite si ih i shvatit ćete o čemu pričamo.

Brand koji nam je svima poznat i pomaže nam da zablistamo čim ih obujemo je nijedan drugi nego Skechers. Osim u ShoeBeDo poslovnicama, možete ga pronaći i u Skechers dućanima gdje vas čeka vaš par ili dva. Poveznica svakog branda koji smo birali su udobnost, toplina i kvaliteta, a Skechers obuća ima sve od navedenog. Zato baš taj brand zaslužuje mjesto pod vašim borom. 

I kao šećer na kraju, još jedno mjesto ostavili smo za bezvremenski brand koji nas čini cool ljudima još od 1960-ih. Dr.Martens cipele ne trebaju dugačak uvod, ali uvijek zaslužuju biti pod borom kao poklon za one koje volimo. Od originalnih kolaboracija do klasičnih modela, ‘marte’ dolaze u izdanjima koje će zadovoljiti svaki ukus. Probajte ih obući na nogu ove zime, znamo da nećete požaliti. 

I najbitnije od svega, za sve ove modele nije potrebno ići do Sjevernog pola, dovoljno je posjetiti jedan od ShoeBeDo dućana ili samo klik udaljen webshop www.shoebedo.com

PR365