COUNTRY FARMS HRANA ZA LJUBIMCE: OD POLJA DO ZDJELICE

U srcu Zagreba predstavljena nova ukusna hrana za ljubimce s prirodnim sastojcima s provjerenih malih farmi na sjeveru Italije

Na zagrebačkom je Cvjetnom trgu ove subote predstavljena nova hrana za ljubimce, Country Farms, hrana s odabranim prirodnim sastojcima, začinjena samo aromatičnom biljem, a bez umjetnih boja, okusa i konzervansa. Kamion s hranom, onom za ljubimce, omiljenim je njuškicama posluživao ukusne porcije nove hrane napravljene od provjerenih prirodnih sastojaka iz srca pokrajine Veneto na sjeveru Italije.

Brojni Zagrepčani i njihovi ljubimci uživali su u veselom druženju na zagrebačkoj Špici, koja se na jedan dan pretvorila u šarmantnu seosku idilu. Među njima su bili i Doris Pinčić Rogoznica sa svojom mezimicom Ritom, Marijana Batinić sa svojim Njofrom, Ana Maria Ricov sa Shibom, biciklist Mislav Mironović s Ekom i mnogi drugi. Tom su se prilikom vlasnici omiljenih njuškica mogli konzultirati s veterinarom o prehrani svojih ljubimaca.

„Trend povratka prirodnoj prehrani vlada već neko vrijeme, a sada je stigao i u zdjelice naših ljubimaca. To su dobre vijesti za njihovo zdravlje i vitalnost jer sada vlasnici pasa svome ljubimcu mogu priuštiti hranu kakvu traže i za sebe: s prirodnim sastojcima provjerenog porijekla, bez umjetnih boja, okusa i konzervansa“, rekao je veterinar Tihomir Kljajić.

Zdravlje od njuške do repa

Country Farms hrana brine za zdravlje ljubimaca i omogućuje im život u skladu s prirodom. Pažljivo odabrani sastojci dolaze s malih farmi na sjeveru Italije pa su ovakvi obroci prirodni, cjeloviti, zdravi i začinjeni na najbolji način: aromatičnom kaduljom. Zbog toga je Country Farms izrazito ukusna hrana autentičnog okusa koja ljubimcima donosi ono dobro iz prirode, od polja do zdjelice.

“Svima nam je želja nahraniti svoje četveronožne prijatelje jednako dobro kao što hranimo i sebe, a Country Farms donosi iznimno ukusnu hranu kakvu naši ljubimci i zaslužuju. Sve namirnice su birane vrlo pažljivo te dolaze iz provjerenih izvora. Osim što je pravo meso prvi sastojak, hrana je formulirana bez dodatka kukuruza, pšenice i soje kako bi odgovarala svim specifičnim potrebama pasa”, izjavila je Daria Milolož, brand managerica za Country Farms.

Iz srca pokrajine Veneto u sjevernoj Italiji gdje se proizvodi, Country Farms dolazi u tri recepture: Classic s izvrsnim omjerom mesa, voća, povrća i cjelovitih žitarica, Grain Free bez žitarica s mesom voćem, korjenastim povrćem i biljkom tapiokom te Monoprotein receptura bazirana isključivo na svježoj piletini kao izvoru proteina.

Alert