Nova Replay Atelier kolekcija oduševila nas je i ove sezone!

Atelier kolekcija kao sinonim autentičnosti i odvažnosti

Talijanski brend Replay ponovno oduševljava svojim suvremenim krojevima, a ponajviše odvažnim i autentičnim stilom. Jeans kao zaštitni znak ovoga brenda polazišna je točka nove Atelier kolekcije. Tradicija i vještina izrade uz suvremene elemente čine Replay traperice najtraženijim komadom ove sezone koji će zasigurno postati neizostavan dio vaše capsule garderobe.

Neodoljiv spoj tradicije izrade i suvremenih elemenata

Kada je u pitanju traper, nova Atelier premium kolekcija predstavlja novi koncept koji kombinira tradiciju izrade i modernu viziju s elementima individualnosti. Rezultat toga su moderni i profinjeni komadi koji su istovremeno cool i vrlo suvremeni. Poseban naglasak je na krojevima, igri s kontrastima, materijalima i vještini izrade bezvremenskih odjevnih komada. Svaki odjevni predmet pomno je dizajniran kako bi pridonio određenom stilu i osobnom potpisu žene koja ga nosi.

Igra stilova i materijala

Savršeni detalji, jednostavni i predimenzionirani krojevi s minimalnim brendingom glavna su obilježja Atelier kolekcije. Uz traper, tu su i komadi poput jakni, košulja i topova koji objedinjuju različite stilove – od neformalno sportskih do onih ekscentričnih. Ovakva bogata lepeza omogućuje modno igranje pri kreiranju outfita uz spajanje naizgled nespojivog poput chic elemenata i prepoznatljive Replay rock estetike.

Conor