NA JOURNAL XMAS PARTYU ZABAVLJALO SE VIŠE OD 1.200 LJUDI NA JEDNOJ OD NAJLJEPŠIH LOKACIJA U ZAGREBU

i ljetni partyji portala Journal.hr, koji se već nekoliko godina zaredom organiziraju u suradnji s agencijom Alert, uvijek se trude uvesti svoje goste u jednu posebnu i nesvakidašnju priču, zahvaljujući kojoj se svi uzvanici na jednu večer imaju priliku osjećati kao da su negdje drugdje. A upravo takva, čarobna atmosfera koja je u režiji Journala i Alerta dočarala jedan bijeli Božić, kreirana je u prostoru Narodnog doma na Gornjem gradu, u raskošnoj Preporodnoj dvorani koja je postala središtem ovogodišnjeg Journal Xmas partyja.

Ovaj dragulj arhitekture izgrađen je još daleke 1843. godine i nekoć je to bila obiteljska kuća obitelji Drašković, da bi s godinama prostor dobivao razne druge namjene, kao mjesto okupljanja i održavanja društvenih plesova, ali i velikih povijesnih događaja. Danas se nalazi u vlasništvu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, koja je omogućila da na jednu večer ovu divnu zgradu, njen interijer i eksterijer, Journal pretvori u pravi ‘Winter Wonderland’ o kojem će se bez sumnje još dugo pričati.

Više od 1.000 uzvanika svoju je priču na Journal Xmas partyju započelo u bajkovito uređenom dvorištu Narodnog doma, u kojem su gosti dočekivani čašama Perla Rosé Brut pjenušca Vina Laguna, Badel Antique pelinkovcem i kamenicama koje je pripremao Zvona Catering u sklopu svog Raw Bara. Atraktivnu poziciju u samom dvorištu zauzeo je Land Rover Defender tvrtke Auto Benussi uz koji su se fotografirali mnogi poznati, a ulaskom u veličanstveni prostor Narodnog doma nove prilike za fotografiju stalno su se pojavljivale po putu. Osim službenog photo walla, uzvanici su fotografima pozirali i na photo pointu sa Journalovim slovima, uz zlatni Ferrero Rocher bor, kao i na snježnoj ljuljačci modnog brenda Liu Jo, koja je bila glavna zvijezda galerije Preporodne dvorane. Atraktivne fotografije nastale su i u zimskom vrtu Journal Xmas partyja, kojeg su uredile tvrtke Pevec i momax, a pravu božićnu magiju u Narodnom domu kreirali su Vrtni centar Iris MBM koji je osigurao prekrasne božićne jelke, Jo Malone London sa svojim svijećama i poklon kutijama te Cvit Happens s raskošnim vijencima od zimzelenog bilja.

Party u Preporodnoj dvorani

Kada je riječ o glazbi, ništa na Journal Xmas partyju nije bilo prepušteno slučaju pa se cijele noći plesalo uz glazbene hitove Petra Graše, Matije Cveka i Nike Turković, a atmosferu su dodatno začinili i nastupi Saše Lozara i Lu Jakelić.

Preporodna dvorana bila je posebno šarmantno uređena, a velike zasluge tu je imao Zvona Catering sa dva svoja čarobna stola prepuna dekadentnih zalogaja, s dvije divne gingerbread kućice koje su dominirale postavom. Žeđ između glazbenih nastupa gosti su gasili gin-tonicom na Beefeater šankovima, a pomno biranim crnim i bijelim vinima atmosferi su pridonijela i Vina Laguna. Za osvježavajuća bezalkoholna pića pobrinuli su se Coca-Cola i Schweppes, a običnu i gaziranu vodu za Nox barske stolove osigurale su Jana i Jamnica.

Fotografije koje su snimili u Preporodnoj dvorani i u prostoru Narodnog doma, uzvanici su mogli isprintati i dobiti gotovu uspomenu zahvaljujući HP višenamjenskom printeru Ink Tank. Svi koji su uzeli predah od tulumarenja i imali se potrebu osvježiti, u toaletima su imali prilike uživati u mirisnim Neva1918 proizvodima.

Journal čitateljice prvi put na Journal tulumu

Mastercard je Journalovim čitateljicama odlučio prirediti #neprocjenjivo iskustvo, u sklopu kojeg su prvi put imale priliku prisustvovati Journal Xmas partyju. Jedna čitateljica i njena pratnja provele su cijeli dan sa Journalom, pripremajući se za party uz izbor savršene haljine, nakita, make upa i frizure, a zatim zabavljajući se na Journal tulumu uz bok domaćim zvijezdama.

Journal Goody Box

Dobra zabava potrajala je do ranih jutarnjih sati, a uzvanici su sa Journal Xmas već tradicionalno ponijeli bogati goody box koji su podržali brojni sponzori i partneri projekta.

Journal