Dobre vijesti stižu iz Vivrea!!!

U moru loših vijesti i informacija koje svakodnevno pratimo na televiziji, u novinama, na portalima i društvenim mrežama, Vivre je odlučio unijeti malo pozitive.

S obzirom na novonastalu situaciju s korona virusom i uvjete u kojima smo prisiljeni raditi, željeli bismo vas razveseliti, zahvaliti vam se na dosadašnjoj suradnji i nagraditi Vivre voucherom kojim ostvarujete popust pri kupovini Vivre proizvoda.

Kod koji ćete koristiti pri kupovini je PRESS20, a njime ostvarujete 20% popusta za kupovinu bilo kojeg proizvoda na stranici www.vivre.hr.

Ono što je novost je da je Vivre od jučer lansirao program vjernosti Gala, kao pogodnost za sve kupce u Hrvatskoj. Kupnjom bilo kojeg proizvoda, kupac na na svoj račun dobiva bodove koje može iskoristiti pri plaćanju budućih narudžbi, ostvarujući tako dodatne popuste.

Bodovi vrijede 12 mjeseci nakon aktivacije, a dodatne bodove moguće je ostvariti pretplatom na besplatni Vivre newsletter te pozivanjem novih korisnika na Vivre stranicu putem aplikacije ili online korisničkog računa.

I za kraj, koje su naše preporuke za vas u ovom periodu?

– Ostanite kod kuće, gdje u bilo kojem trenutku možete kupovati preko interneta. Na Vivreu imate pristup preko 100.000 proizvoda u samo nekoliko klikova;

– Odaberite online plaćanje kreditnom karticom i izbjegnite fizički kontakt i plaćanje novcem;

– Odaberite dostavu u vaš dom – besplatna je za narudžbe veće od 400 kn, a ako vam nešto ne odgovara povrat robe je, također, besplatan;

– Posjetite nas i svakodnevno otkrijte nove kolekcije, šaljite nam poruke na društvene mreže ili pronađite inspiraciju na našem blogu;

Media val