Galaxy Fold na hrvatsko tržište stiže 20. prosinca

Započele prednarudžbe za najiščekivaniji pametni telefon godine

Samsung Galaxy Fold, inovacija iz potpuno nove mobilne kategorije uređaja, u sljedećim će tjednima biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni preklopni pametni telefon moguće je naručiti već danas, a prodaja započinje 20. prosinca. Uređaj dolazi u crnoj boji, a bit će dostupan u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod operatera.

S ciljem da pruži novu vrstu mobilnog uređaja i nezaboravno korisničko iskustvo, od novog dizajna i materijala do svestranog fotoaparata i izvrsnih performansi, Galaxy Fold objedinio je omiljene značajke korisnika pametnih telefona i tableta. Prvi na svijetu ima 7,3-inčni Infinity Flex zaslon koji se preklapa u kompaktan uređaj s pokrovnim zaslonom te nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja videozapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo. Također, kad je zatvoren, omogućuje jednostavan pristup zaslonu pa ga korisnici mogu jednom rukom izvući iz džepa kako bi nekoga nazvali, poslali poruku ili ažurirali obavijesti na društvenim mrežama.

Osim što nudi jednostavnu prenosivost i veći zaslon, ovaj inovativni preklopni uređaj transformira način snimanja, dijeljenja i uređivanja sadržaja. Kad je zatvoren, moguće je snimiti brzi videozapis, a zatim jednostavno otvoriti uređaj i gledati ga na većem zaslonu. Pomoću App Continuity značajke, videozapis neprimjetno prelazi s početnog zaslona na glavni zaslon, dok Multi-Active Window opcija omogućuje pokretanje više aplikacija istovremeno i učinkovito obavljanje više zadataka – uređivanje snimaka, pregledavanje fotogalerija, čitanje e-pošte.

Galalxy Fold koristi punu snagu nove generacije povezivanja za streaming i preuzimanje videozapisa visoke rezolucije te pokretanje grafički zahtjevnih igara, a njegovi korisnici mogu u potpunosti iskoristiti 4G mogućnosti. Ovaj pametni uređaj dolazi s ekskluzivnim pristupom specijaliziranim uslugama za korisnike, uključujući pristup Samsungovim stručnjacima i centru za podršku online ili putem telefona.

Preporučena maloprodajna cijena Galaxy Fold uređaja je 15.500 kuna, a bit će dostupan samo u crnoj boji. Pametni uređaj moći će se kupiti u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod operatera.* (*Dostupnost i cijenu uređaja potrebno je provjeriti s operaterom.)

Više informacija o Galaxy Fold uređaju pogledajte na www.samsungmobilepress.com i www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-fold.

mpr