Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji. S novim ažuriranjemtvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowsete značajki AR Doodle i Live Focus video.

„U Samsungu neprestano istražujemo načine kako korisnicima Galaxy uređaja pružiti najbolji mogući doživljaj pametnih telefona, a ovo ažuriranje softvera nastavak je tog predanog rada.“, izjavio je Jiyoung Mun, inženjer u Samsung Electronics, Mobile R&D.

Nakon što korisnici Galaxy S10 pametnog telefona preuzmu ažuriranje, primijetit će da je kamera ovog uređaja postala još snažnija. Ažuriranje uključuje i Night Mode, koji je sada uključen i u značajke prednje kamere te korisnicima pruža veću slobodu za snimanje živopisnih snimaka i po mraku.Uz navedeno, uključena je i unaprijeđena značajka Super steady za stabilizaciju videa, kao i dinamične Galaxy Note10 funkcije, poput AR Doodle i Live focus snimanja video zapisa. Prvi omogućuje korisnicima da poboljšavaju svoje videozapise zabavnim crtežima i porukama proširene stvarnosti, dok drugi omogućuju primjenu efekata zamućivanja na video zapise snimljene prednjom ili stražnjom kamerom.

Galaxy S10 pametni telefoni imaju Dynamic AMOLED zaslon s HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova i emitiraju 40% manje plavog svjetla. Ovaj nagrađivani zaslon ima VDE-certifikat za živopisne svijetle boje i najbolji omjer kontrasta te TÜV Rheinland Eye Comfort zaslon koji smanjuje plavo svjetlo bez ugrožavanja kvalitete slike ili dodavanja filtra.

Kamera Galaxy S10 serije s brojnim alatima svaki snimljeni video pretvara u iskustvo vrijedno dijeljenja te omogućava profesionalno uređivanje videozapisa, oblikovanje i povezivanje video isječaka, prilagođavanje brzine reprodukcije videa, kao i dodavanje titlova i pozadinske glazbe u isječke za kreiranje jedinstvenog sadržaja.

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Jednom kada preuzmu aplikaciju sa SamsungDeX.com, korisnici će moći prebaciti Samsung DeX na svoje računalo ili Mac jednostavnim povezivanjem Galaxy S10 i stolnog računala preko USB kabla. Dodana je i opcija Link to Windows, što znači da će Galaxy S10 korisnici moći bežično povezati telefon s računalom sa sustavom Windows 10 i jednostavno pregledavati sadržaj, slati i primati poruke te direktno na računalu pregledavati nedavne fotografije iz galerije.

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije na koje se korisnici Galaxy S10 uređaja svakodnevno oslanjaju – Pass i Messages. Sada je postavljanje Samsung Pass-a pojednostavljeno, što korisnicima Galaxy S10 pametnih telefona olakšava korištenje naprednih biometrijskih tehnologija za brzu i sigurnu prijavu u aplikacije i na web stranice.Također, u aplikaciji Messages nove ikone za dodavanje fotografija i videozapisa smještene su s lijeve strane tekstualnog prozora, što dodatno olakšava pristup potrebnim datotekama.

Također, navedeno ažuriranje donosi pojednostavljeno korištenje galerije fotografija, pretraživanje uređaja te inteligentni Wi-Fi koji omogućuje neprekidnu i sigurnu vezu.

mpr