Rekordna pretprodaja Galaxy Note10 pametnih uređaja u Europi nadmašila broj prodanih Note9 uređaja

Uoči desete godišnjice Galaxy proizvoda, tvrtka Samsung zabilježila je u Europi rekordnu pretprodaju Galaxy Note10 pametnih uređaja. Činjenica da većinu prodanih uređaja čini Galaxy Note10+ dokaz je da korisnici preferiraju veće i učinkovitije pametne uređaje.Također,Aura Glow boja najpopularniji je izbor i čini više od pola prodanih uređaja.

Uz CinematicInfinity Display od ruba do ruba, najnapredniju S Pen olovku i najmoderniju kameru za snimanje zadivljujućih videozapisa i fotografiranje savršenih fotografija, Galaxy Note10 korisnicima pruža slobodu i mogućnost da iskažu svoju kreativnost, ostvare svoje ciljeve i rade ono što vole, kombinirajući elegantan dizajn i snažne performanse.

Galaxy Note prvi je put dostupan u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni CinematicInfinity Display, dok Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni CinematicInfinity zaslon. Isto tako, svi korisnički podaci koji su pohranjeni na ovim pametnim uređajima zaštićeni su Samsung Knox sigurnosnom platformom.

Također, po prvi put 5G ulazi u Note liniju*, omogućujući korisnicima da u potpunosti iskoriste mrežu nove generacije za video streaming visoke rezolucije, super brzo preuzimanje i igranje igara visokih performansi u stvarnom vremenu.

„Godinama je Galaxy Note serija pomagala vjernim korisnicima širom Europe da ostvare svoje ciljeve. Galaxy Note10 linija omogućuje korisnicima da podignu svoju produktivnost i kreativnost na novu razinu. Ohrabruje nas vidjeti ovaka pozitivan odgovor korisnika u fazi pretprodaje Galaxy Note10 i Note10+ u Europi. Nakon lansiranja S10 5G u veljači ove godine, nastavljamo s pružanjem 5G mreže kroz Note liniju i druge uređaje za koje vjerujemo da će promijeniti način na koji konzumiramo sadržaj i povezujemo se s prijateljima i obitelji.“, istaknuo je Mark Notton, direktor portfelja proizvoda tvrtke Samsung Mobile Europe.

mpr