Pripremaš se za solo putovanje ovog ljeta?

Samsung donosi sedam savjeta za solo putovanje

Kada je riječ o putovanju, žene 21. stoljeća odbacuju pravila i odlučuju se na samostalno putovanje, što potvrđuje i 4.6 milijuna #solotravel postova na Instagramu. S napretkom tehnologije, samostalno putovanje postalo je jednostavnije budući da postoji velik broj aplikacija koje omogućuju samostalno snalaženje po svijetu.

Omiljene lokacije solo putnika su neuobičajene i manje poznate te su popularnije od europskih turističkih gradova poput Rima, Londona i Barcelone. Kako bi podržao ovaj trend, Samsung je postao partner stručnjakinje za putovanja i influencerice Ance Raluca Muresan. Uz njenu pomoć Samsung donosi sedam savjeta za žene koje putuju i žele otkriti manje poznate destinacije Europe te zabilježiti doživljaje svojim Samsung Galaxy S10+ Performance Edition.

  1. Nauči 20 ključnih fraza prije putovanja

Osnovno znanje lokalnog jezika može biti od velike pomoći. Tako lako možete postaviti jednostavna pitanja, pitati za smjer ili samo potražiti pomoć. Također, možete zavrijediti i poštovanje lokalnog stanovništva zbog uloženog truda.

  • Napravite kalendar sadržaja za najbolje lokacije koje ćete posjetiti

Sigurno ćete htjeti podijeliti trenutke s putovanja sa svojom obitelji i prijateljima. Ne samo da ćete ih obavijestiti o tome gdje se nalazite, već ćete ih možda čak i natjerati da posjete te neuobičajene, ali savršene lokacije. Napravite malo istraživanje prije putovanja i planirajte obilazak nekoliko ključnih mjesta. Na taj čete način točno znati što želite prikazati na vašem feedu i kako će taj sadržaj izgledati.

  • Svakog dana odvojite 30 minuta za zapisivanje najvažnijih trenutaka

Na putovanju se stalno susrećemo s novim iskustvima. Mnogo toga je potrebno fotografirati i zabilježiti kako bismo u budućnosti mogli ponovno proživjeti taj trenutak. Galaxy S10+ Performance Edition ima 1TB memorije tako da se ne trebate brinuti za nedostatak prostora za pohranu.

  • Zabilježi svaki centimetar grada

Svaki novi grad dolazi s bezbroj znamenitosti i tajni koje biste htjeli zabilježiti. Upotrijebite nevjerojatan širokokutni objektiv na Galaxy S10+ Performance Edition kako biste zabilježili sve što vaše oči vide.

  • Istražite nepoznate lokacije

Velike metropole više nisu u modi. Budite ispred trenda i posjetite novu skrivenu, romantičnu destinaciju prije nego što ona postane iduća velika destinacija. Najbolje od tih manje poznatih destinacija za 2019. godinu uključuju Rumunjsku te nama susjedne Srbiju i Crnu Goru.

  • Putujte kao lokalac

Iako je često lakše i praktičnije uzeti taksi između destinacija, jedan od najuzbudljivijih I autentičnijih načina za doći od točke A do točke B u novom gradu je iskoristiti sistem lokalnog javnog prijevoza. Često ćete na ovaj način dobiti stvarni uvid u život domaćih ljudi, kao što ćete biti i izloženi pogledima i zvukovima s kojima se na direktnoj ruti ne bi susreli.

  • Eksperimentiraj sa svojim fotografijama

Dok ste u novoj državi okruženi novim običajima i ljudima, zašto ne biste isprobali nove načine fotografiranja? Pokušajte fotografirati svoju hranu, stil i okolinu na jedinstven način. Dodajte neobičnu perspektivu poput snimanja u istoj razini ili s povišene podloge. Da biste dobili profesionalne fotografije koristite značajku Shot Suggestion na Galaxy S10+ Performance Edition koji funkcionira kao vodič za kompoziciju u vašem džepu.

Galaxy S10+ Performance Edition idealan je partner za one koji putuju sami. S vrhunskim mogućnostima kamere, on lovi svaki djelić putovanja nenadmašnom rezolucijom. Uređaj se može pohvaliti s pet kamera, uključujući ultraširoki objektiv, što znači da postoji objektiv za svaki trenutak. Osim toga, inteligentne karakteristike, poput Shot Suggestion i Live Focus daju fotografijama definiciju i doista oživljavaju gradske prizore. Također, Galaxy S10+ Performance Edition napravljen od keramike otporne na ogrebotine te je najizdržljiviji pametni telefon do sada, s dugotrajnom baterijom i do 1TB interne memorije, što ga čini vrhunskim društvom na putovanjima.

Omiljene trenutke s putovanja pamtit će i modna blogerica Marija Nikšić koja je tijekom putovanja otkrila skrivene ljepote Bukurešta i zabilježila ih Samsung Galaxy S10+ uređajem. Što joj se tijekom dvodnevnog putovanja kod ove sve poznatije turističke destinacije najviše svidjelo, saznajte ovdje.

mpr