KÉRASTASE I RUŽA INSTITUT KÉRASTASE OBILJEŽILI 20. GODINA USPJEŠNE SURADNJE

Od sad je ponuda Kérastase rituala obogaćena za još jedan – novi Ruža Signature K water za savršeno blistavu i zaglađenu kosu

Kultni zagrebački frizerski brend Ruža Institut Kérastase proslavio je 20 godina uspješnog poslovanja i suradnje s luksuznim brendom za njegu kose Kérastase.

U jedinom Kérastase Institutu u Hrvatskoj održano je rođendansko događanje s idejom promicanja važnosti Ružinog jedinstvenog Hair Spa koncepta, tretmana i brige za zdravlje kose i vlasišta uz inovaciju K watera , namijenjenog blistavoj i zaglađenoj kosi.

Ova revolucionarna formula koja u tren oka daje izniman rezultat oduševila je sve okupljene, a posebno Ruža Institut Kérastase ambasadorice Bojanu Gregorić-Vejzović, Tatjanu Jurić, Renatu Sopek, Dorin Zeleniku, Helenu Matić i Tatjanu Drmač. Događanju su se pridružile i Ruža Essentials ambasadorice Natali Dizdar, Ecija Ivušić, Anja Dujaković, Martina Vuletić i Tara Thaller te Ruža Pure Aveda ambasadorice Tara Rosandić, Vanna, Jelena Veljača, Sandra Drmač i Matea Senjak.

Na prestižnom događanju servirani su Ruža hair smart super food zalogaji posebno osmišljeni u Ruži kao inovativni nutricionistički dio Hair Spa koncepta. Zalogaji su napravljeni od namirnica koje sadrže vitamine C, D, H, A, B1 i B12, omega tri masne kiseline, proteine, amino kiseline, alfa lipoičnu kiselinu, silicij, kalij, magnezij, selen, željezo, beta karoten te biotin, važne za zdravlje i sjaj te blistavost kose i kože.

Uz  hair and beauty food shoots savršeno se uklopio vrhunski francuski šampanjac Veuve Clicquot, koji sadrži antioksidanse zaslužne za usporavanje starenja stanica kože.  

 „Salon Ruža nosi laskavu titulu Instituta Kérastase već punih 20 godina. Među prvima je stao uz bok 100 najboljih salona u svijetu koji nose tu prestižnu titulu kao jamstvo kvalitete, ekspertize i vrhunske usluge. Filozofija Ruža Institut Kérastase sažeta je u krovnoj ideji da je sjajna i snažna kosa rezultat zdravog vlasišta. Inovativni Hair Spatretmani, jedinstveni uređaji za njegu kose i vlasišta, Ruža Signature tehnike bojenja i personalizirani pristup svakoj klijentici ili klijentu, usluga su svih Ružinih salona i dio rutine brige o kosi Ružinih ambasadorica”, izjavila je Nikolina Kisić Mamić, direktorica tvrtke Stilisimo Lab i Ruža Instituta Kérastase.

Zdravo vlasište, bujna i snažna kosa preduvjeti su za savršenu boju i frizuru. Zato vako Ruža iskustvo započinje dijagnostikom, koristeći vrlo preciznu mikro kameru koja očitava stanje kose i vlasišta, nakon čega slijedi odabir Hair Spa rituala prema individualnim potrebama klijentice ili klijenta.

Sloganom „Ruža za savršenu kosu“ su jednostavno i sveobuhvatno objedinjene misija, strast i cilj ovog poznatog brenda.  

Ruža institut i Kérastase za nadolazeće zimske dane pripremili su novi tretman koji će beživotnoj kosi vratiti sjaj. K water tretman spas je za suhu kosu kojoj je potrebna brza i efikasna njega, a rezultati su vidljivi odmah jer već nakon prve primjene ona postaje sjajna i baršunasta.

K Water se trenutačno aktivira u dodiru s vodom, stvarajući glatku površinu kose bez osjećaja otežavanja. Radi se o formuli s jako niskim sadržajem vode, a prilikom nanošenja voda prisutna na površini pokreće njegujuću snagu lamelarne tehnologije. Fini slojevi formiraju se izravno na vlasi zaglađujući njenu površinu u nekoliko sekundi, što rezultira sjajnom i podatnom kosom. To je transformacija koja nam je potrebna u trenucima kad želimo zablistati.

Media val