Bliži se vrijeme blagdana i božićnog darivanja!

MIVA galerija vina na adresi Ulica grada Vukovara 56a, postoji već dugi niz godina. Vlasnici su imali viziju i cilj, podići kulturu ispijanja vina i šampanjaca na jednu višu razinu, u čemu su nakon niza godina truda i rada, svakako i uspjeli. O tome najbolje govori ambijent i atmosfera u obje Miva galerija vinoteke te najvažnije od svega, zadovoljni kupci i klijenti.
Slavimo drugi rođendan! Druga vinoteka MIVA galerija vina u ulici Nikole Tesle 11 upravo ovih dana slavi drugi rođendan. Strogi centar grada, kojem je nužno bila potrebna vinoteka ovako bogatog asortimana, već dvije godine bogatiji je idealnim mjestom za sve one koji u ugodno uređenom prostoru i ambijentu, kakvog se ne bi posramile ni najbolje svjetske vinoteke, pronalaze nešto za sebe, bilo da se radi o vinu za svakodnevno uživanje ili onome za posebne prigode.


Osim svih značajnijih hrvatskih vinara, Miva galerija vina na obje adrese u ponudi ima i mnoga uvozna vina kao i najbolje svjetske šampanjce grupacije Moët Hennessy.
Osim vina i šampanjaca, u prodaji su i žestoka pića iz portofolia Moët Hennessy, ali i mnoga druga poput Villa Sandi prosecca, zatim čaše Riedel, maslinova ulja, čokolade te razne druge delikatese.

Bliži se vrijeme blagdana i božićnog darivanja, a Miva galerija vina pripremila je raznolika prigodna pakiranja i bogatu ponudu vina, pjenušaca, šampanjaca i žestokih pića.

Moët & Chandon kao vodeći šampanjski brand u svijetu, oduvijek je bio jedinstven, inovativan i kreativan.
Kako bi svojim korisnicima osigurao posebne trenutke za pamćenje lansirao je i Moët & Chandon personalizirane boce.

Uz pomoć Moët & Chandon mašine koja je dostupna u Miva galeriji vina, Moët boce možete personalizirati, na kreativan način, od slova do crteža koje će mašina ispisati na boci.

Idealan personalizirani dar za svaku prigodu od vjenčanja, rođendana, poslovnih darivanja, blagdana i ostalih posebnih trenutaka #moet moment.
Izrada je moguća na svim veličinama Moët boce, od 0,2 l do 6 l.

U ponudi Miva galerije vina pronaći ćete i Veuve Clicquot kutije, strelice s imenima hrvatskih gradova. Tako u bogatoj ponudi Veuve Clicquot artikala, poklon pakiranja i ostalih vizualno atraktivnih, ali i upotrebljivo korisnih artikala, uz već postojeće strelice svjetskih gradove, možete naći i kutije s hrvatskim gradovima:
Dubrovnik, Zagreb, Split, Zadar, Rovinj, Hvar, Trogir, Palmižana, Lošinj.

Osim navedenih gradova postoji mogućnost izrade različitih personaliziranih strelica, poput imena tvrtki, ugostiteljskih objekata, imena brodova i jahta.
Bliži se period blagdana i darivanja, a Veuve Clicquot Arrow Box  idealan je personalizirani poklon, bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj osobi i prilici.

Naravno, u svakoj kutiji nalazi se pripadajuća boca Veuve Clicquot šampanjca, kojeg je upravo Madame Clicquot 1810. godine proizvela kao prvo vintage vino u regiji Champagne.

Za ljubitelje Belvedere branda u ponudi su personalizirane Belvedere Silver Magnum boce. Belvedere Silver Magnum boca koja svijetli dolazi u atraktivnom pakiranju s personaliziranom čestitkom. Luksuzno izdanje Belvedere vodke može biti Vaš idealan poklon.

Uistinu veliki izbor poklon paketa, raznoliki izbor za sve prigode i mnogi noviteti očekuju Vas u Miva galerija vinotekama Teslina i Vukovarska. 

Miva

Fotografija: Mirko Jankovic