PRIJE SVEGA, BUDI ČOVJEKU ČOVJEK – EKIPA KULTNOG STUDIA KATRAN POTIČE NA HUMANOST SVOJIM HVALEVRIJEDNIM PROJEKTOM

 Ideja je da se tijekom svakog mjeseca pomogne članovima neke humanitarne udruge te da im se na taj način olakša daljnji rad

Već jako dobro poznata lokacija i adresa, Radnička cesta 27, mjesto je na kojem se nalazi Photo Studio Katran. Ideja koja je puno više od samog prostora, uvijek otvara svoja vrata svim kreativcima i ljubiteljima zabave i umjetnosti. Industrijski stil, ležernost ali i sjajne ideje, ovaj tim ljudi čini iznimno drugačijima. Sam pristup ekipe koja radi u Katranu, veoma je susretljiv, a svojim modernim i prilagodljivim elementima ovaj je prostor, kao i sama ideja postala je omiljena destinacija za razne proslave, evente, vjenčanja, modna i marketinška snimanja od kojih većinu danas i gledamo putem televizora ili nailazimo na profesionalne fotografije u raznim časopisima i na internetskim stranicama, a snimljene su baš u Katranu.

Photo Studio Katran, inače je i prvi projekt udruge pod nazivom Studio Katran, utemeljen s ciljem promicanja urbane kulture. Ovaj dobro znan koncept, već 10 godina uspješno radi na stvaranju sadržaja u Zagrebu. Svoje su ciljeve uspješno realizirali kroz projekte Photo studio Katran, MUSEUM Katran, Super Super te Historic Racing Car Croatia, kojima se trude obogatiti i uvijek ponuditi nešto drugačije i maštovitije. Upravo sa svojim projektima, nadilaze sami sebi i svaki puta iznova ruše nevidljive granice, a projekt koji su sada smisliti, čisti je primjer istoga.

Naime, s obzirom da 2020. godina označava početak još jedne uspješne godine poslovanja, inovativan i predan tim stručnjaka iz Katrana, odlučio je tijekom čitave godine pomoći potrebitima. Kako? Iznos iznajmljivanja prostora za potrebe snimanja, Photo Studia Katran, iznosi 150 kuna po satu, ali tijekom cijele godine, Studio će pola od svakog iznosa, u ovom slučaju 75 kuna, donirati potrebitim humanitarnim udrugama. Ideja je da se tijekom svakog mjeseca pomogne članovima neke humanitarne udruge. Studio Katran je tijekom svojeg dugogodišnjeg poslovanja uvijek bio i ostao vođen idejom o važnosti brige o drugima.  nekome omogućiti ljepšu budućnost. „Važno je misliti i na one koje nemaju dovoljno, stoga nam je drago da nekome možemo uljepšati dan ili omogućiti nešto neophodno, trebamo biti tu jedni za druge i kroz svoj posao i stvaranje – davati drugima“ – dodaje Dorijan Kljun, predsjednik Udruge Studio Katran.

Ovaj hvalevrijedan projekt traje čitavu godinu i prije svega potiče na humanost, a to je ono čega nam danas, u moru samoljubivosti, poprilično fali.

PR365