ŽENSTVENA I UDOBNA KOLEKCIJA OD KAŠMIRA

Loungwear Cashmere – za sve koje cijene praktičnost, ali vole i estetiku

November 2020. Nakon velikog uspjeha koji je postigla linija Basic Cashmere, Yamamay predstavlja novu liniju Loungewear Cashmere – dizajniranu za opuštanje kod kuće. Loungwear Cashmere odjevni komadi vrlo su elegantni i savršen su saveznik koji će vas grijati u hladnim zimskim danima.

Yamamay linija otmjena je i ženstvena, ali ujedno je praktična, svestrana i višenamjenska te izrađena od prirodnih vlakana. Fina vlakna od kašmira nude mekoću, lakoću i toplinu dok pamuk dodatno pruža udobnost. Nova kolekcija dizajnirana je za žene koje cijene udobnost, ali i dalje žele biti moderne. Odjevne artikle jednostavno je kombinirati i savršeni su za svakodnevno nošenje u bilo kojoj prilici, od šetnji gradom, obavljanja kupovine pa sve do trenutaka za opuštanje.

Linija sadrži kardigan s remenom, pulover s V izrezom, rebraste hlače ravnih nogavica i trenirke. Svi su komadi dostupni u dvije boje: antracit siva i bež koje su idealna neutralna osnova za svaki outfit.

Posjetite Yamamay trgovine ili na www.yamamay.com odaberite svoj omiljeni odjevni komad iz kolekcije Loungwear Cashmere.

Conor