Bellabeat je lansirao Leaf Crystal, pametni nakit sa Swarovski® kristalima

Bellabeat je predstavio i novu wellness aplikaciju koja pruža bogati wellness sadržaj namijenjen ženama, a kako bi im pomogao na putu do zdravlja i ljepote

Bellabeat, prvi pametni nakit na svijetu u svoj portfelj proizvoda,za sve osviještene žene dodao je i novi Leaf Crystal sa Swarovski®  kristalima.

Novi proizvodekskluzivnoje predstavljen medijima u Londonu.

Ukrašen Swarovski® kristalima i inspiriran klasičnom elegancijom, Leaf Crystal pridružit će se pametnoj liniji nakita u kojoj se nalaze Leaf Urban i Leaf Chakra. Svi ovi proizvodi povezuju se s mobilnom aplikacijom.

Od nedavno, aplikacija ima novi dodatni segment, koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu možemo naći sve, od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa i fitnessa. Sadržaj je kreiran u suradnji sa wellness instruktorima.  Aktivacijom članstva u Bellabeat + klubu, ženama je omogućen pristup svim tim sadržajima gdje god se one nalazile –kod kuće, na putu ili na poslu. Članstvom u klubu, osim pristupa svim sadržajima, korisnice dobivaju mogućnosti podijeliti svoja iskustva i uključiti se u razne diskusije vezane uz žensko zdravlje i lifestyle te pravo na popuste na sve proizvode. Bellabeat je prva kompanija koja je ponudila ovu vrstu sadržaja za žene, poput face yoge koja je prirodna alternativa anti-age tretmanima i face liftingu.


Ključne značajke nove Bellabeat Wellness Coach aplikacije i članstva Bellabeat + kluba uključuju pristup ekskluzivnom wellness sadržaju: Face yogi, pilatesu, yogi i fitnessu, popust na Bellabeat pametne proizvode, pristup velikom broju različitih meditacija i opcija za praćenje podataka o zdravlju žene (aktivnosti, spavanje, hidracija, menstrualni ciklus).

Zaštitno lice Leaf Crystal nakita je mlada poduzetnica Izabel Kovačić, koja je na svojem Instagramu najavila ovu suradnju i mnoge uzbudljivosti koje s njome dolaze.

“Današnji ritam koji mi je uvjetovan čestim putovanjima i izgradnjom vlastitog brenda često mi  ograničava posvećenost najvažnijoj stvari – zdravlju. Zato mi se suradnja s Bellabeatom prirodno nametnula kroz vrijednosti koje nas pokreću, a to su potreba za zdravim i balansiranim životom  i ljubav prema lijepom.” izjavila je Izabel.

„U Bellabeatu vjerujemo u savršen spoj wellnessa i elegancije. Stvorili smo Leaf Crystal sa Swarovski® kristalima kako bismo ženama pružili modernu alternativu koja kombinira stil i funkcionalnost i drago nam je što će nam Izabel pomoći u širenju naše vizije. Pomoću Bellabeat Wellness Coach aplikacije, žene mogu biti u toku sa svojim zdravljem, stanjem organizma, vježbama, meditacijom i praćenjem aktivnosti, spuštajući razinu stresa kako bi bile spremnije za svaki novi dan. Želimo pomoći ženama da poboljšaju opće stanjeorganizma uz sve izazove posla, obitelji i svakodnevnog života, a da pritom i izgledaju sjajno”, komentirala je Urška Sršen, CCO Bellabeata.

Leaf Crystal je dostupan za kupnju na stranici  Bellabeat.com

O Bellabeatu

Bellabeat stvara prekrasne, inovativne proizvode koji pomažu ženama da lakše prate, upravljaju i poboljšavaju svoje cjelokupno zdravlje i opće stanje. Aplikacija Bellabeat Wellness Coach prva je takve vrste koja koristi tehnologiju posebno prilagođenu ženama, nudeći intuitivno  wellness rješenje koje ih potiče na zdraviji i pažljiviji način života, bez narušavanja svakodnevne rutine. Inspiriran ljepotom i snagom prirode, Bellabeat nastoji stvoriti to elegantne, a opet suptilne wellness uređaje.

Za dodatne informacije posjetite: https://www.bellabeat.com

Alert