Požega dobila svoj prvi SPAR supermarket

SPAR Hrvatska danas je svečano otvorio svoj prvi supermarket u Požegi u sklopu Shopping centra Capitol na adresi Osječka 10. Novim je supermarketom SPAR dodatno proširio svoju prodajnu mrežu, a na 1.480 kvadratnih metara prodajne površine kupcima će na usluzi biti 40 djelatnika.

Iz bogatog asortimana kupci će moći izabrati proizvode lokalnih proizvođača poput mljevene kave pržionice kave Vladorena iz Požege. U svakodnevnoj ponudi novootvorenog supermarketa je i više od 30 artikala koje proizvodi požeška tvornica Zvečevo, a s kojom je 2017. godine SPAR dodatno ostvario suradnju i kupcima ponudio čokoladu vlastite robne marke. Na policama SPAR-a može se pronaći i raznolik izbor ukusnih kolača i torta, tjestenina te mlinci lokalnog proizvođača Novak DMD iz Pleternice.

„Nakon duljeg traženja adekvatne lokacije iznimno smo sretni što smo otvorenjem prvog SPAR supermarketa u Požegi od sada dostupni kupcima i u ovom kraju. Time želimo Zlatnoj dolini, ali i stanovnicima Slavonije pokazati koliko nam je važna ova regija“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim bogatog asortimana SPAR supermarketa, tu je i Tutto bene koji u svojoj ponudi ima torte i ručno rađene kolače lokalnog proizvođača Novak, velik izbor svježe pripremljenih sendviča, pizza i ostalih gastro delicija. Za kupce je tu i ponuda gotovih mesnih i ribljih jela, raznovrsnih variva i rižota te priloga od krumpira i povrća, a svakodnevno će im na raspolaganju biti i posebna ponuda menija koji uključuju hranu i piće po povoljnijim cijenama.

Za kupce će u novom SPAR supermarketu prilikom otvorenja biti organizirane i brojne pogodnosti. Tako će prvih 300 kupaca moći kupiti kruh po cijeni od jedne kune, dok će za kupovinu iznad 100 kuna kupci dobiti 10 posto popusta na prehrambene artikle pri sljedećoj kupovini. Tu su još i dodatne pogodnosti poput duplih bodova za program vjernosti Zwilling koje će kupci moći skupljati do kraja godine, a za svakih potrošenih 50 kuna kupci će dobiti dva boda. Uz popunjene kupone kupci će moći uštedjeti i do 66 posto pri kupnji posuda za pečenje Zwilling. 

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Požegi je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat.

Prilikom otvaranja nove filijale u Požegi član Uprave SPAR-a Hrvatska Danijel Vidiš uručio je donaciju Udruzi roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju „MI“. Donaciju u iznosu od 20.000 kuna primio je dopredsjednik Udruge Mato Bošković.

404