JEDINA PARNA POSTAJA KOJA ZNA ŠTO GLAČATE

Tvrtka Philips lansirala je na hrvatsko tržište veliku inovaciju u asortimanu parnih postaja – Philips Perfect Care 9000 Series, jedinu parnu postaju koja u sebi ima integriranu kameru i umjetnu inteligenciju pomoću kojih prepoznaje tkaninu.

Živimo u tehnološki vrlo naprednom dobu, i iako se možda na prvi pogled ne čini tako, do sada isključivo informacijski pojam umjetne inteligencije možemo pronaći svuda oko nas. Umjetna inteligencija razvija se  zajedno s tehnologijom kako bi se unaprijedila kvaliteta ljudskog života. Zbog tih inovacija u budućnosti će mnogi svakodnevni zadaci biti automatski odrađeni ili će biti potrebno uložiti minimalno napora. Ova tehnologija predstavlja revoluciju u razvoju proizvoda koje svakodnevno koristimo, a koji se polako ali sigurno šire na razne segmente života.

Ova parna postaja je jedina  na svijetu koja zna što glača jer ima ugrađenu ActiveSense tehnologiju za prepoznavanje tkanina. Kako bi se to postiglo, osim ugrađene kamere ova tehnologija koristi i funkciju umjetne inteligencije čime prepoznaje tkanine i u skladu s time prilagođava idealnu temperaturu i količinu pare za glačanje. Zbog sustava brzog hlađenja, glačalo neće uzrokovati progorijevanje tkanine i može se ostaviti na odjeći ili dasci za peglanje bez brige. Ova vrhunska tehnologija integrirana u lagano glačalo ima i pametni senzor DynamiQ koji zna kada se i kako glačalo pomiče čime osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije pa tako može ukloniti nabore na najdebljim tkaninama.

Veliki odvojivi spremnik za vodu omogućuje do dva sata neprekidnog rada koji će uz SteamGlide Elite stopalo za glačanje proći lako. Glačalo ima maksimalnu otpornost na ogrebotine i lako klizi po svim tkaninama zbog  stopala koje je napravljeno od nehrđajućeg čelika s patentiranim 6-slojnim titanijskim premazom. Ekskluzivnom doživljaju peglanja pridonosi i Easy De-Calc Plus sistem kojim je lako održavati parnu postaju pogodnom za rad. Redovitim čišćenjem kamenca štiti se glačalo čime se produžuje njegovo trajanje. Sustav Easy De-Calc Plus kontinuirano prikuplja kamenac i ima vizualni indikator kao i zvučni signal koji javlja kad je vrijeme za pražnjenje.

Glačanje uz Philips PerfectCare 9000 Series mijenja percepciju jednog od najomraženijih kućanskih poslova i uvodi korisnika u svijet inovacije i ekskluzivnog iskustva gdje glačanje postaje lako, a rezultati vrhunski.

Dialog

Fotografija: Andrea Mulder / Photo Art