STUDIO KATRAN POSTAJE ODLIČNO MJESTO ZA ORIGINALAN OBITELJSKI IZLET

Izložba atraktivnih oldtimera, mini racing formule, fini burgeri i kokteli na Radničkoj 27

Nakon nekoliko tjedana karantene, mnoge je razveselila vijest kako se stvari pomalo vraćaju u normalu.  Uskoro se otvaraju kafići, restorani, saloni, ali i neke dodatne aktivnosti, posebno osmišljene i  namijenjene za sve uzraste. Naime, zagrebačka kreativna platforma Studio Katran od svojih samih početaka neumorno stvara sadržaj kojim dodatno obogaćuje svakodnevicu svojih sugrađana, pa su tako i za ovo netipično vrijeme osmislili netipičnu vrstu aktivnosti.

Ideja koja je oduvijek bila puno više od samog prostora, Katran je pravo oličenje stila, ležernosti, ali i uvijek maštovitih aktivnosti. Svojim modernim i prilagodljivim elementima, ovaj prostor postao je omiljena destinacija za razne proslave, evente, vjenčanja, modna i marketinška snimanja i još mnogo toga. Svakim novim projektom iznova ruše nevidljive granice, a posljednji u nizu pravi je dokaz tome. Ovog puta odlučili su objediniti svoje projekte Foto Priča i Historic Racing Car Croatia u svojevrsnu izložbu trkaćih oldtimera, popraćenu fotografskim setom za obiteljska fotografiranja. Ideja je nastala kao rezultat manjka sadržaja za obiteljske izlete i aktivnosti u Zagrebu uzrokovane trenutnom situacijom oko koronavirusa, kada brojne obitelji, susjedi i prijatelji ne znaju kako na kvalitetniji način ispuniti i provesti slobodno vrijeme.

Posjetitelji će tako imati prilike, na površini od čak 600 m2, razgledati dvadesetak rijetkih trkaćih automobila te se za uspomenu fotografirati na posebno uređenoj pozadini koja priča jednu novu FotoPriču, a prije ili nakon izložbe na vanjskim objektima počastiti se finim zalogajima, popiti kavu ili pak osvježavajući g&t. Naravno, sve u skladu s mjerama i na dovoljnim udaljenostima. Ono što je također važno istaknuti jest da će svaka obitelj imati na raspolaganju sat vremena u izložbenom prostoru koji je isključivo namijenjen za njih, kako bi u miru proveli kvalitetno zajedničko vrijeme, uz maksimalno poštivanje mjera zaštite. Iz tog razloga bit će obavezna najava obitelji za točno određen termin.

Kao nova i svježa ideja za ispuniti slobodno vrijeme na drugačiji način, Studio Katran razveselit će svakog člana obitelji – atraktivni oldtimeri za tate, mini formule za najmlađe, a čak će i mame imati razlog da se ponovno malo dotjeraju i našminkaju, kako bi zablistale na zajedničkoj fotografiji, koja će ostati za lijepu uspomenu.

Izložba se otvara 7. svibnja, a za najavu dolaska i više informacija o ovom novom obiteljskom sadržaju u Zagrebu možete doznati na www.studiokatran.com te na društvenim mrežama i https://www.facebook.com/FotoStudioKatran/ i https://www.facebook.com/fotopriche/.

PR365