Detalji iz nove kolekcije zlatarnica ZAKS za besprijekorno elegantnu jesen 2019.

Svojom novom kolekcijom najveći domaći lanac za prodaju nakita, zlatarnice ZAKS, ponovno opravdava činjenicu da je riječ o prvoj destinaciji za sve poklonice profinjenog modnog ukusa. Brend čije kolekcije odlikuje spoj moderne elegancije i ženstvenosti za jesen 2019. predstavlja modne detalje kojima ne nedostaje glamura. Sadržana od mnoštva zlatnih i srebrnih komada inspiriranim trendovima iz svjetskih modnih prijestolnica, sugerira da je baš u svakoj prilici moguće ostaviti besprijekoran dojam i izgledati elegantno. Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom okupljanju, svečanoj prilici ili izlasku, u novom asortimanu može se pronaći nakit bezvremenskog dizajna. O tome kako ga najbolje iskombinirati pročitajte u malom vodiču zlatarnica Zaks koji vam donosi pet ideja za postizanje otmjenog stila.

Biseri kao ultimativna elegancija

Za pobornice minimalističkih kombinacija savršen izbor su biseri, dominantni detalji koji se na svjetskim modnim pistama iznova pojavljuju svake jeseni. Kao simboli ultimativne elegancije, izvrstan su izbor za svaku priliku. Kada su dodani tradicijskom nakitu, primjerice popularnom konavoškom kompletu, svakoj modnoj kombinaciji dodat će potrebnu dozu šarma.

Detalji za ženstveni poslovni stil

No, kada je riječ o poslovnom looku vrijede malo drugačija pravila. Decentne ogrlice i narukvice izrađene od zlata i srebra must-have su detalji koji se lako kombiniraju uz sakoe, dok se prstenje s dodatkom cirkona idealno slaže s bluzama jesenskih boja. Ozbiljnost poslovnih kombinacija može se upotpuniti i dodatkom tradicijskog nakita, za još primjereniji look koji će ostaviti pravi dojam.

Tamne boje za odvažnost

Meka bež boja trend je sezone jesen – zima 2019/20., a kombinirana s kontrastnim tamnim detaljima unosi dozu autoriteta i atraktivnosti svakom outfitu. Upravo zato u novoj kolekciji zlatnih i srebrnih detalja nalaze se upečatljivi komadi nakita – poput satova, ogrlica, narukvica i prstenja – koji će definirati svaki jesenski look i dodati mu odvažnost i karakter.

Karizmatični statement komadi

Za sve hrabrije poklonice aktualnih svjetskih trendova, Zaks je pripremio neodoljive statement ogrlice čiji je dizajn spoj klasike i moderne. Ovaj brend domaće proizvodnje, osim zlatnih i srebrnih komada klasičnog žutog sjaja, u asortimanu nudi i nakit u rose-gold pozlati za još personaliziraniji stil.

Profinjenost oblih detalja

Nakit oblih linija već je dulje vrijeme svjetski prepoznat modni dodatak omiljen među stranim i domaćim trendseterima. Zaks klasični komadi nakita odišu dizajnom koji simbolizira trajne vrijednosti. Stoga je ova kolekcija zlata i srebra, koja u svojoj ponudi ima ogrlice, narukvice i prstenje s motivima oblog dizajna, nepogrešiv odabir za eleganciju bez premca.

Conor