NAJEFIKASNIJE BEAUTY RJEŠENJE ZA SPAS KOSE NAKON LJETA

Keune Care Vital Nutrition Porosity Filler sjajan je način da izbjegnete šišanje te produžite vijek trajanja svojih vrhova

Sutra je prvi dan rujna, mjeseca u kojem službeno započinje novo godišnje doba – šarmantna i prohladna jesen. Ležerni ljetni dani su iza nas, a s njima i sve one lijepe stvari u kojima smo uživali proteklih tjedana, poput lijenog izležavanja na plaži, brčkanja u moru i dugog ispijanja kava na nekim od najljepših terasa na Jadranu. Svi ti mali užici napunili su nam baterije za nadolazeću sezonu, međutim, također su i ostavili traga na našoj kosi.

Jedna od prvih stvari s kojima se suočimo nakon ljetovanja je suha, dehidrirana kosa te tanki i lomljivi vrhovi. Naime, kutikula kose – vanjski sloj vlasi – sastoji se od stanica koje su poredane kao crijep na krovu. Njezin zadatak je da štiti vlas od vanjskih utjecaja. Međutim, kutikula se ljeti ošteti, pa kosa izgleda krhko, suho i beživotno. Za njezino ojačavanje pomaže samo jedno: hidratacija. Preporuka je što češće koristiti masku za kosu jer ona najjače regenerira, no ukoliko trebate brzinsko i efikasno rješenje, proizvod koji se ne ispire jer će na taj način kosa upiti maksimalno, Keune Care Vital Nutrition Porosity Filler je savršen odabir za vas.

Filer je poznat naziv u kozmetici lica, a njegov zadatak je da puni naše obraze, osvježava i zateže kožu lica. Na isti način djeluje Porosity Filler za vašu kutikulu kose: popunjava oštećene ljuskice koje su se zbog nedostatka vlage otvorile, zatvara kutikulu, daje hidrataciju, stoga je kosa automatski sjajnija i podatnija, na dodir manje suha, zaglađenija i ne strši. Zahvaljujući svojim sastojcima; proteinima pšenice i ceramidima koji jačaju fibrile unutar same strukture kose, automatski utječe na kutikulu, koja je zatvorenija i kao rezultat toga kosa je lomljiva.

Bazu Porosity Fillera čine esencijalni minerali kao što su bakar, magnezij, željezo, cink i silicij. Osim što su važni za funkcioniranje našeg tijela, njihova uloga je da štite i hrane kosu izvana i iznutra. Pojedini minerali imaju i funkciju da štite kosu od slobodnih radikala, a znamo da su sunce, sol i vjetar jedni od najizraženijih slobodnih radikala koji utječu na zdravlje kose. Tako da će ovaj proizvod dodatno pomoći da se što prije riješimo radikala koji su se, htjeli mi ili ne, nataložili na našoj kosi u ljetnim mjesecima.

Porosity Filler ujedno je odličan način da izbjegnete šišanje te produžite vijek trajanja svojih vrhova, nanoseći redovito ovu bogatu, koncentriranu kremu koja se ne ispire. Njegovo korištenje iznimno je jednostavno: nanosi se na mokru kosu prije sušenje, za lakše raščešljavanje i stiliziranje kose, dva ili tri puta tjedno.

PR365