Sirene stižu na Jadran

Zaplivajte zajedno sa sirenama i otkrijte zašto je mermaiding toliko popularan. U Falkensteiner Family Hotelu Diadora u Petrčanima kraj Zadra ovoga ljeta čeka vas prava morska čarolija – stiže poznata atrakcija Austrian Mermaids!

Jeste li čuli za mermaiding? Znate li da je plivanje s monoperajom apsolutni hit? Da bajka može postati stvarnost? Postanite i vi sirena na jedan dan!

Zaljubljenici u more i bajke ovoga će se ljeta, od  6. do 25. kolovoza, imati priliku družiti s pravim morskim sirenama u Falkensteiner Family Hotelu Diadora u Petrčanima nedaleko od Zadra, poznatom kao savršenom mjestu za obiteljski odmor gdje zabave ne nedostaje. Austrijski show Austrian Mermaids koji je od 2014. do danas postao važno mjesto susreta za sve austrijske sirene sada prvi put dolazi na Jadran kako bi se sirene družile u autentičnom morskom ambijentu.

Program uključuje razigrane i zabavne tečajeve pune izazova plivanja s monoperajom, radionice, treninge, rođendanske zabave, djevojačke večeri i razna vesela druženja sa sirenama. Bit će organiziran i uzbudljivi foto session sa sirenama kako bi zabavni i bajkoviti trenuci bili zauvijek sačuvani. Moguće je rezervirati i podvodno fotografiranje s vodećim austrijskim podvodnim fotografom sirena – Haraldom Slauschekom.

Mermaiding je najnoviji sportski hit, ali i umjetnički pokret koji je zahvatio i potpuno osvojio bazene, sportske centre i morske uvale. Mermaiding akademije otvaraju se diljem svijeta, od Velike Britanije, Australije do Kanade, a u New Yorku se ljeto dočekuje prpošnom, zaigranom i raskošnom Mermaid paradom na The Coney Islandu.

Na druženju sa sirenama u Falkensteiner Family Hotelu Diadora svi gosti hotela su dobrodošli – djevojčice, dječaci i zaigrani odrasli koji vole priču o Maloj sireni.

Lollipop