Kada započeti s anti-age njegom?

Ime Nuxe  gotovo je istoznačnica za prirodnu i kvalitetnu kozmetiku, dok NUXE anti-age njega predstavlja jednu od najtraženijih u francuskim ljekarnama.

Pa zbog čega to Francuskinje hrle u ljekarne po svoje omiljene NUXE anti-age kreme i serume? Odgovor je vrlo jednostavan: Prirodno besprijekorna koža predstavlja must francuskog izgleda, a snaga učinkovitosti i užitak njege, koji kod Nuxe-a idu ruku pod ruku, oduševljava svaku ljubiteljicu prirodne kozmetike koja traga za savršenom anti-age njegom i  prirodnom ljepotom.

Prekrasna je koža i nama nadohvat ruke, važno je samo odabrati one proizvode koji odgovaraju našim godinama, kao i tipu kože.

U dvadesetima i tridesetima… Iako je možda prerano početi razmišljati o svakodnevnoj uporabi kreme protiv bora, preventivna njega kože je nevjerojatno važna. Antioksidativni kompleks, kao što onaj cvijeta Jasmina u našoj Crème prodigieuse® boost liniji, koji se bori protiv slobodnih radikala (glavni faktor odgovoran za starenje kože) izvrstan je odabir, posebno ako živimo ubrzanim tempom života i u urbanim gradskim sredinama.  

U tridesetima, koža može početi gubiti sjaj i blistavost te biti sklona dehidraciji. Počinju se pojavljivati i prve bore prvenstveno kao posljedica nedovoljnog sna i onečišćenja iz okoliša. U tom slučaju sastojci poput hijalurosnke kiseline i detoks kompleksa vrlo su učinkoviti. Boosteri poput Nuxellence® Eclat i Detox – za dnevnu i noćnu njegu – pružit će koži optimalnu hidrataciju i blistavost, napuniti stanice kože optimalnim razinama energije, dok će noću pomoći koži da se potpuno obnovi detoksicirajući je od staničnog otpada nakupljenog tijekom dana.  

U četrdesetima… naša koža postaje mnogo osjetljivija na utjecaje starenja. Proizvodnja kolagena se rapidno smanjuje, a kao rezultat naša koža počinje gubiti elastičnost te se pojavljuju dublje bore. Vrijeme je za kreme koje stimuliraju proizvodnju vitalnih proteina kako bi se popunile bore i poboljšala čvrstoća kože. Ključni sastojak za tu potrebu u NUXE-u je dnevni ljiljan (Daylily Oleoactif), koji se nalazi u našoj Merveillance® Expert anti-age njezi za lifting i učvršćivanje kože. Azijski Daylily cvijet i Mimoza iz Konstantinopola, sadržani u ovim formulama, ciljaju 3 ključna proteina u mladenačkoj ljepoti kože.

U pedesetima i nadalje… Večina se žena susreće s menopauzom, što ima velike utjecaje na stanje kože. Kako se razina estrogena smanjuje, zaštitna barijera kože i sposobnost zadržavanja vode i lipida znatno opada, ostavljajući ten ozbiljno suhim i dehidriranim. Ovaj proces pojačava  vidljivost dubokih bora uz dodatnu pojavu tamnih mrlja i sivog tona kože.

Dakle, vrijeme je da izaberemo ono što nam najviše odgovara i započnemo sa svojim svakodnevnim anti-age beauty ritualom

PR