Linija za blistavu i zdravu kožu koju obožavaju žene diljem svijeta

Za blistavu i zdravu kožu inspiraciju je ponekad dovoljno potražiti u prirodnim ritualima ljepote, koji su sastavni dio svakodnevne njege žena diljem svijeta. A lijepa i njegovana koža pruža osjećaj samopouzdanja. Ovisno o podneblju u kojem žive i o prirodnim sastojcima koji se kriju u njihovoj okolini, razlikuju se i beauty navike žena. Jedno je svima zajedničko, blistava i zdrava koža te jednostavna njega inspirirana prirodom. Upravo zahvaljujući ritualima ljepote žena diljem svijeta, nastala je Dove Nourishing Secrets linija koja u sebi sadržava ¼ Dove hidratantne kreme i sastojke koji su uobičajeni za područja Japana i Indije.

Trenutno, u svijetu mode i ljepote, izrazitu popularnost uživaju prirodni sastojci poput kokosa i matche koje žene već stoljećima koriste za svoju njegu. Jutarnji ritual mnogih žena u Japanu započinje svaki dan šalicom vrućeg matcha čaja jer se tradicionalno za matchu vjeruje da daje energiju i omogućuje zdrav i mladolik izgled. Iako se ova vrsta zelenog čaja uglavnom koristi u prehrani, mnogi matchu koriste kao sastojak u proizvodima za njegu kože i tijela. U kombinaciji s cvijetom japanske trešnje, Dove Awakening Ritual linija idealna je za jutarnje uživanje u beauty ritualima. Nakon savršenog buđenja, svakoj koži trebaju sastojci da zadrži svoju vlagu, elastičnost i prirodnu ljepotu, a ova linija sadrži proizvode za najbolja jutra. Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual Matcha tea & Sakura Blossom dostupna je u obliku gela za tuširanje, losiona za tijelo, spreja, roll on-a i kreme za ruke.

Inspiracija prirodom krije se i u liniji Dove Restoring Ritual, baziranoj na kokosu i cvijetu jasmina, koji su tradicionalno prepoznati u Indiji kao idealni prirodni sastojci za njegu kože i tijela. Kokos, osim što je simbol prosperiteta, prema ayurvedskoj medicini ima ljekovita svojstva, a koži i kosi daje blistavi sjaj i mekoću. S druge strane, nije neobično vidjeti kako žene u Indiji nose mirisne cvjetove jasmina u svojoj dugoj i gustoj kosi, a vjeruje se da je to jedan od prvih kultiviranih cvjetova te se smatra simbolom sreće. Njegov predivni i svježi miris čini ga idealnim sastojkom u kombinaciji s kokosom koji njeguje i štiti, a Dove Restoring Ritual linija hrani kožu i čini ju mekom i glatkom. Linija sadrži Coconut & Jasmine sprej, stick i roll on, Restoring Coconut Oil & Almond Milk losion za tijelo u spreju, kremu za ruke i losion za tijelo.

Dove Nourishing Secrets donosi najbolje iz prirode i vašoj njezi pruža novi osjećaj ljepote, a beauty rituali postaju pravo zadovoljstvo.

RED