TOMMY JEANS i Coca-Cola nova kolekcija

Tommy Hilfiger u novoj kapsuli surađuje sa svjetski poznatim brendom Coca-Cola, a ovu ekskluzivnu kolekciju možete pronaći u Fashion&Friends-u!

Kolekcija „TOMMY JEANS Coca-Cola®“ specijalno je reizdanje Tommy Hilfiger stilova koje je još 1986. dizajnirao za svoju prvu suradnju sa Coca-Colom. Vodeći američki brendovi, koji dijele bogatu povijest ukorijenjenu u pop kulturi, odlučili su se ponovo ujediniti i zajedno istaknuti svoj individualizam i vječni optimizam.

Coca-Cola kolekcija koja je izašla 80-ih bila je odvažna i prepoznatljiva. Ovaj re-edition inspiriran je originalima, a dodan mu je moderan „street-style twist“. Kolekcija slavi optimizam i mladenački duh koji je u srži oba brenda.

Kolekciju prati digitalna kampanja koju je snimio fotografski duo Meinke Klein, a stilove koji slave slobodan duh brenda osmislio je Luke Day.

Kolekcija za muškarce i žene uključuje džempere, majice, kratke hlače i sportske jakne koje nas vraćaju u neodoljivu originalnu kolekciju iz 80-ih. Prepoznatljiv i omiljen logo ova dva brenda čini savršen sklad s odvažnom paletom boja koja se sastoji od royal plave, crvene, bijele, žute, plavozelene i nebesko plave.

Coca-Cola kolekciju pronađite u Tommy Hilfiger storeu ili na web stranici www.fashionandfriends.hr!

PR: Conor