Alma fashion ljeto- u fokusu pokrivalice i haljine ‘negužvalice’

hdrpl

Modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko jučer je u Högl storu u Westgate predstavila svoj modni brend ALMAfashion i Kapsula kolekciju Život je lijep pokazujući kako za ljeto 2019 ne trebate dijetu, nego dobru tuniku pokrivalicu ili haljinu negužvalicu!

Ljeto je stiglo, s njime i vrijeme vikend putovanja, odlaska na festivale , istraživanje Europskih metropola ali i zaslužen godišnji odmor. Što vam je potrebno? Ugodne  Högl cipele i sandale te ALMA fashion dobru tuniku pokrivalicu ili haljinu koja se ne gužva i koja se lako modno transformira. U dnevnoj varijanti može biti suknja, a uvečer haljina koja otkriva ramena ili dekolte.

O hit komadima za ljeto 2019 jučer se pričalo na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu. Želeći pokazati kako je njezin modni brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36-46 Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene Hrvatske, ali i zaštitna lica brenda dvije glumice- Barbaru Vicković i Mirtu Zečević.  Iz prvih redova Kapsula reviju Život je lijep su pratile brojne ljubiteljice ova dva brenda među kojima su bile i sestre Neda i Sanja Parmać iz Gelato Sisters benda.

Kako izgleda ljetna Kapsule kolekcija ALMAfashion?

U fokusu je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela. Haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući vam da izaberete svoju dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane  i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice.  Ljetnu Kapsula kolekciju  Život je lijep, Alma je dizajnirala u plavim nijansama- od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil.

Svi modeli na pisti zablistali su u ALMA fashion kolekciji kojoj su  točku na ‘I’ stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković pokazjući kako za ljetni make up vrijedi pravilo ‘manje je više’. 

Kako i priliči Summer party-u nakon revije uz popularne ljetne nastavljeno je druženje u   Högl storu uz ljetnu plažu by Afrodita i ljetne koktele te slastice.

hdrpl

PR

Fotografije: Rene Karaman