NAJBRŽI IPL UREĐAJ NA TRŽIŠTU: PREDSTAVLJEN SMOOTHSKIN BARE

U Rezidenciji Britanskog ambasadora održano je predstavljanje novog SmoothSkin Bare uređaja koji je impresivnim performansama oduševio sve uzvanice.

U Rezidenciji Britanskog ambasadora održano je predstavljanje novog SmoothSkin Bare uređaja, a na event su stigle i poznate hrvatske influencerice koje su dobile priliku novi SmoothSkin Bare isprobati prije službenog dolaska na tržište.

Lana Jurčević, Jelena Perić, Lana Klingor, Donna Lugonja, Brita Bobetić i mnoge druge oduševile su se inovativnom tehnologijom i modernim dizajnom koje SmoothSkin Bare objedinjuje.

NAJBRŽI IPL UREĐAJ NA TRŽIŠTU

SmoothSkin Bare novi je IPL (Intense Pulsed Light) uređaj koji donosi mnoge inovacije u samoj IPL kategoriji.

Sa 100 svjetlosnih impulsa u minuti, SmoothSkin Bare najbrži je IPL uređaj na tržištu, što pokazuje i činjenica da tretman cijelog tijela traje svega deset minuta.

Oduševljenje uređajem s uzvanicima je podijelila i ponosna ambasadorica brenda, Lana Jurčević, koja je ugodno iznenađena brzinom i fantastičnim rezultatima SmoothSkin Bare uređaja. Za dodatnu atmosferu na eventu pobrinula se upravo Lana, održavši mini-koncert za sve uzvanice.

Osim na tijelu, SmoothSkin Bare može se koristiti i za uklanjanje neželjenih dlačica i na licu, a unutar prva četiri tretmana omogućuje čak do 92% manje dlačica na tijelu.

SIGURNOST I JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

SmoothSkin Bare rezultat je britanske inovacije i iscrpnih istraživanja u području napredne IPL tehnologije. Modernim i praktičnim dizajnom osvojio je simpatije korisnika, ali ono što SmoothSkin Bare posebno izdvaja od drugih je sigurnost i jednostavnost korištenja.

Dok većina sličnih uređaja ima ograničen broj svjetlosnih impulsa nakon čega morate kupiti novi uređaj, SmoothSkin Bare, zahvaljujući inovativnoj UK tehnologiji, nudi neograničen broj svjetlosnih impulsa.


Više o brendu i uređaju možete pogledati na www.smoothskin.com/hr.

PR: ROX