UDOBNOST NA PRVOM MJESTU – OVO SU NAJUDOBNIJI MODELI OBUĆE KOJI ĆE VAS OSVOJITI

Svi volimo lijepu, atraktivnu i modernu obuću, ali to je često značilo da moramo „trpjeti zbog ljepote“. S neudobnim štiklama, teškim tenisicama ili krutom obućom svi smo se susreli, ali dobra vijest je da su sada takve situacije iza nas jer kanadski brend Aldo pobrinuo se da najljepša obuća dobije i epitet najudobnije!

To je moguće uz razvoj novih tehnologija kojima je primarna uloga da omoguće što udobniji korak i od ove sezone javljaju se u velikom dijelu kolekcije proljeće-ljeto. Upoznajte nove tehnologije naziva Flex, Pillow walk i Lightweight!

FLEX

Flex modeli su nam već dobro poznati iz prijašnjih sezona. Radi se o iznimno udobnim modelima ženske i muške obuće koji su kao stvoreni za ljude kojima je svakodnevnica dinamična i koji puno vremena provode „na nogama“. Flex modeli imaju savitljive potplate koji omogućavaju veliku pokretljivost i povećanu kontrolu kretanja i naravno dodatni komfor. Ovi modeli uglavnom su klasičniji i prigodni za poslovne i elegantnije prilike, a među njima možete pronaći i cipele na visoku potpeticu, mokasine i balerinke u kojima ćete moći provesti cijeli dan i pritom se osjećati odlično.

PILLOW WALK

Pillow walk vjerojatno će najviše obožavati ljubiteljice visokih potpetica jer radi se o tehnologiji koja zbog mekanih uložaka s dvostrukim slojem mekane pjene koji su strateški postavljeni na petu i najopterećeniji dio stopala garantiraju da su muke s cipelama i sandalama s visokim potpeticama daleka prošlost. U kolekciji proljeće-ljeto možete pronaći brojne Pillow walk modele: salonke, sandale i natikače koje će privlačiti pažnju, a u kojima ćete bezbrižno moći hodati i plesati.

LIGHTWEIGHT

Ako pratite trendove, a pritom se ne želite odreći udobnosti, predlažemo da posjetite Aldo web shop ili najbližu Aldo trgovinu koje možete pronaći u Zagrebu, Splitu i Rijeci i isprobate posebne modele iz funkcionalnih Aldo kolekcija koji vas neće razočarati.

ALDO