Nakon deset europskih gradova Disney u Zagreb donosi zabavu za najmlađe

Ove veljače Disney Channel u Hrvatsku donosi avanturističku poslasticu za obožavatelje animirane serije „MIRACULOUS – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka“. Osim novih epizoda koje će Disney Channel emitirati od ponedjeljka do petka u 19:20, najmlađi posjetitelji koji dođu u City Center one West mogu uživati u zabavnim aktivnostima od 3. do 14. veljače, između 12 i 18 sati radnim danom, a subotom od 11 do 18 sati.

Uz poseban kutak posvećen omiljenoj animiranoj seriji mali posjetitelji ispunit će svoj posjet centru pravom zabavom, a dobit će i jedinstvenu priliku upoznati omiljene likove, Bubamaru i Crnog Mačka te se fotografirati s njima prema dolje navedenom rasporedu.

Među aktivnostima za najmlađe tu je 360⁰ foto kutak gdje posjetitelji mogu pozirati s likovima iz serije, kao i snimiti video za uspomenu na zabavno druženje. Svaki sudionik mora unijeti svoju e-mail adresu na tabletu ispred ulaza u foto kabinu za preuzimanje foto i video materijala, a maloljetnici moraju imati pristanak roditelja/zakonskog skrbnika.

Velika avantura posjetitelje očekuje u labirintu, u kojem svako dijete može biti superheroj i slijediti stope Bubamare i Crnog Mačka u misiji skupljanja „Akume“ i spašavanja Pariza. Djeca od 4 do 13 godina mogu testirati svoje sposobnosti i provjeriti tko se najbrže kreće po pariškim krovovima. Svako dijete će na ulazu dobiti ruksak s kojim će skupljati Akume. Zadatak je skupiti ili staviti tri Akume na označena posebna mjesta. Svi koji ispune zadatak dobit će i diplomu za uspješno odrađen zadatak.

U kreativnoj zoni najmlađi imaju priliku pokazati i svoju kreativnu stranu crtanja ili bojanja na tematskim predlošcima. Djeca mogu raditi svoje crteže, bojati Bubamaru i Crnog Mačka pa čak i izraditi vlastitu masku. Posjetitelje očekuju i mali pokloni iznenađenja, a najuzbudljiviji dio zasigurno su susreti s Bubamarom i Crnim Mačkom u predviđenom foto kutku, stoga ne zaboravite zabilježiti sve važne datume.

Ova jedinstvena prilika za zabavu s fantastičnim likovima serije „MIRACULOUS – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka“ posjetila je i druge europske zemlje, a u Hrvatskoj traje do 14. veljače, u razdoblju od 12 do 18 sati.

Komunikacijski laboratorij