MAKE UP SCHOOL BY DOUGLAS U SURADNJI S BENEFIT BRANDOM!

POSTIGNITE SVOJ SAVRŠENI LJETNI MAKE UP LOOK UZ BESTSELLERE BENEFIT BRANDA!

Novi mjesec ekskluzivne usluge Make Up School by Douglas donosi još jedno nezaboravno beauty iskustvo, ovoga puta u suradnji s brandom Benefit. Poseban doživljaj Make Up School usluge je u tome što korisnici sami odrađuju sve korake u postizanju make up look-a uz podršku i savjete stručnjaka za ljepotu iz Douglas parfumerija koji svakom polazniku make up škole pružaju individualnu edukaciju.

Benefit brand poznat je po inovativnim i zabavnim proizvodima koji pružaju brze rezultate za besprijekoran izgled. Priča o usponu i inovaciji ovog brenda traje više od 40 godina, a iza njega stoje blizanke Jean i Jane Ford koje su donijele revoluciju u svijet ljepote, s fokusom na savršene obrve. Osmijeh je sastavni dio ovog popularnog američkog brenda, a inovativne formule koje su kreativni timovi razvijali godinama stvorile su domišljate proizvode i Benefit bestsellere. Benefit brand možete ekskluzivno pronaći u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Ekskluzivan spoj Make up School usluge i Benefit bestsellera u srpnju potražite u Douglas parfumerijama i kreirajte svoj savršeni ljetni make up look. Izdvajamo proizvode branda s kojima se pobliže možete upoznati tijekom make up škole u srpnju:

Na make up školi čekaju vas i posebni pokloni iznenađenja! Zakoračite s Douglas parfumerijama u neograničeni svijet make up-a, čekaju na vas!  Više detalja potražite na douglas.hr.

Osim make up transformacije, ljeto zahtijeva i druge prilagodbe beauty rutine, a za potpuni ljetni make over u Douglasu potražite jedinstveni Summer Box koji krije 19 beauty must-have proizvoda, uključujući prekrasnu collanine colorate ogrlicu i 10 full size proizvoda. Cijena je samo 69,99€, dok je komercijalna vrijednost ovog boxa čak 190€, što ovaj simpatični ljetni set čini idealnim suputnikom za godišnji odmor ili savršenim poklonom za razveseliti nekog posebnog!

Pronađite svoje beauty favorite u Douglas parfumerijama ili na douglas.hr i uživajte u savršenom ljetnom izgledu.

Sintagma media