Oslobodite tijelo suvišnih kilograma, otrova i stresa

Osjećate se malaksalo i bezvoljno? Opterećuje Vas prevelika tjelesna težina, loša probava i umor? Ovi simptomi Vas najvjerojatnije upozoravaju daje potrebno promijeniti način života. Donesite odluku i aktivno se pobrinite za svoje zdravlje prije nego se razbolite. Uz pomoć stručnjaka put prema zdravijem i bezbrižnijem životu puno je kraći i lakši.

Većinu poteškoća koje imate zbog preopterećenosti, neodgovarajuće prehrane i nedovoljno aktivnog načina života, u Termama Šmarješke Toplice možete uspješno riješiti uz stručnu pomoć liječnika, nutricionista i osobnih trenera. Program mršavljenja SlimFit i detoksikacije VitaDetox vrlo su učinkoviti i prilagođeni su svakom pojedincu.

Kao ponovno rođeni

Rasterećenje tijela postižemo postom u hrani, svježe iscijeđenim sokovima, tjelovježbom i terapijama, koje pospješuju izlučivanje suvišne tekućine iz tijela. Ako tijelo očistimo i rasteretimo od otrova, možemo opet uspostaviti urušenu energetsku ravnotežu.

Proces čišćenja potrebno je raditi pod stručnim vodstvom, jer je učinak na taj način dugotrajniji, a pri tome je važna i sigurnost, jer svi ljudi na post čišćenja različito reagiraju.

Pozitivni učinci programa VitaDetox, kako u Termama Šmarješke Toplice nazivaju program detoksikacije, vidljivi su već nakon nekoliko dana: više energije, regulirana probava, ljepša koža, manje masnih naslaga. U nastavku programa regulira se i krvni tlak, kao i šećer u krvi, te se smanjuje razina lošeg kolesterola u krvi, a kada smo svježi i obnovljeni, onda imamo i više samopouzdanja.

Kako učinkovito i zdravo smršaviti
Prekomjerna tjelesna težina je u današnje vrijeme već veliki problem zbog suvremenih estetskih kriterija, a još važnije je, da nas ograničava prilikom svakodnevnih zadataka i ozbiljno ugrožava zdravlje. U Termama Šmarješke Toplice su se zbog toga s velikim senzibilitetom posvetili programu mršavljenja SlimFit, koji uključuje individualni jelovnik, raznoliku tjelesnu vježbu u prirodi, u termalnoj vodi i u sportskoj dvorani, te terapije za »izgaranje masnoga tkiva«, koje istovremeno i opuštaju.

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=-Czevnih_uY&feature=youtu.be”]

Mršavljenje i detoksikacija u termama su i svojevrsni odmor
Gosti programa VitaDetox i SlimFit su složni, da je cjelokupno iskustvo u Termama Šmarješke Toplice uistinu jedinstveno. Ne samo da je njegov učinak vidljiv u centimetrima, kilogramima i čudesnom osjećaju lakoće, već je nakon njega veća i opuštenost, energija i volja. »To je stvarno onaj pravi odmor,« kaže Simona, poduzetnica, koja svake godine odvoji tjedan za sebe u Termama Šmarješke Toplice.

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=VV8oiHyKDfQ&feature=youtu.be”] Terme Šmarješke Toplice00386 8 20 50 300  booking@terme-krka.eu  www.terme-krka.com

PR: Terme Krka

Fotografija: Luka Dakskobler