Uz funkcionalni napitak Geisterkűsse započelo modno proljeće u Högl-u

Nova modna sezona je pred nama, a u fokusu su temeljni odjevni predmeti, ali i modni detalji koji stavljaju točku na ‘I’ brojnim modnim kombinacijama. Posebno su u fokusu tenisice različitog dizajna koje se lijepo kombiniraju uz haljine i prozračne suknje, puno balerinki i cipele visokih potpetica za prve proljetne svečanosti. Upravo te modele, u prekrasnom Högl shopu, Ilica 12  jučer je modno savjetovala stilistica Alma Premerl Zoko kombinirajući Högl cipele i torbice brojnim zaljubljenicama u ovaj modni brend.  Među njima su bile i književnica Sanja Pilić i glumica Mirta Zečević koja je u mnoštvu modela odabrala nekoliko parova za svoje proljetne kombinacije.

Kako i priliči početku modnog proljeća, uz modne savjete, zaljubljenice u ovaj modni brend dočekala je i čaša zdravog napitka Geisterkűsse u preporučenoj dnevnoj dozi potrebnoj svakog dana. Naime, Poljupci duha, kako je prijevod naziva ovog soka jedinstvena je i moderna verzija tradicionalnog, zdravog napitka za savršen početak dana ispunjen prirodnom energijom i snagom. U svom sastavu ovaj sok krije ciklu, đumbir, limun, ljekovito bilje, maslac, krastavac, meda… a vrlo je učinkovit u regulaciji krvnog tlaka, doprinosi zdravlju srca i kvrožilnog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, podiže imunite, regulira rad probavnog sustava i potiče detoksikacijske procese u tijelu.

– “Sok ima baš fini, osvježavajući okus i svima nam je potreban na početku proljeća. Cikla inače ima vrlo dominantan okus, koji je u ovom soku ublažio đumbir” – komentirala je književnica Sanja Pilić za vrijeme modnog eventa.

Alma Premerl Zoko

Fotografija: Nikola Zoko