U VARAŽDIN JE STIGAO EKO TAXI

Na naručene vožnje u srijedu i četvrtak, 16.10 i 17.10, Eko taxi svojim korisnicima u Varaždinu odobrava popust od 50% na sve gradske prijevoze

Užurbani način života, ponovni povratak obavezama i promjenjivo vrijeme koje nam nosi jesen ne mora nužno prouzročiti stres, frustraciju ili neispunjenje zadataka. Čekanje gradskog prijevoza ponekad se čini kao prava vječnost, pogotovo ako su vremenski uvjeti loši ili kasnite jer ste baš danas odlučili produžiti 5 minuta sna.

S obzirom na to da Eko taxi pozorno osluškuje potrebe tržišta i klijenata, najzeleniji taxi odlučio je svoje poslovanje proširiti i na područje grada Varaždina. Naime, od danas, 16. listopada, brigu o udobnoj i točnoj vožnji u Varaždinu preuzima Eko taxi, a sve to kako bi Varaždinkama i Varaždincima omogućili brzo i jednostavno ispunjavanje svih dnevnih obaveza ili vikend rituala.

Kako bi se i sami Varaždinci uvjerili u sve pogodnosti koje vožnja s Eko taxijem omogućava, 16.10. i 17.10., Eko taxi Varaždin omogućava popust od 50% na sve gradske prijevoze neovisno na koji način je Eko taxi naručen.

Nakon promotivnog razdoblja cijene ostaju i dalje povoljne, pa tako vožnja do 3 km iznosi 15,00 kn, a svaki naredni kilometar 5,00 kn. Također, koristeći svoju MasterCard® i Maestro® karticu možete dodatno uštedjeti. Tako je prilikom plaćanja unutar aplikacije MasterCard karticom moguće ostvariti popust u visini od čak 50% ponedjeljkom i utorkom i 10% ostalim danima, dok vam beskontaktno plaćanje MasterCard ili Maestro karticom u taxiju, omogućava 10% popusta svim danima, što Eko taxi čini daleko najpovoljnijim taxi prijevoznikom u Hrvatskoj!

Još jedna prednost Eko taxija je jednostavno i brzo naručivanje vaše vožnje u Varaždinu, bilo pozivom na broj 042 590 590, putem unaprijeđene Eko taxi aplikacije, koju možete pronaći Google Playju i na Apple Storeu, ili naprosto uočavanjem vašeg novog zelenog prijatelja na taxi stajalištu.

PR365