Saznajte više o mikrobiomu na humanitarnom &Body eventu

Dana 28. siječnja 2023. u trening centru ANDREA’S ROOM, Berislavićeva 21, Zagreb održat će se treći po redu humanitarni &Body event. Druženje počinje u 10h te traje do 14h. Uključuje niz predavanja, radionica, panela, tjelovježbi i sličnih aktivnosti, uz nagrade i poklon pakete sponzora. Event je temeljen na &Body programu kojeg je pokrenula Andrea Solomun te njime želi ljudima dati znanje i alate za podizanje kvalitete života. Ovog puta fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti predavat će na temu mikrobioma crijeva i njegovog sveukupnog utjecaja na zdravlje ljudi.

Događaj je humanitarnog karaktera, novac od kotizacija bit će doniran SPECIJALNOJ BOLNICI ZA KRONIČNE BOLESTI DJEČJE DOBI – GORNJA BISTRA. Cijena jedne kotizacije je 50 EUR, a na događanje se možete prijaviti do 26. studenog 2022. na mail: andbody@andreasolomun.com uz napomenu da je broj mjesta ograničen. 

Osim raznih predavanja i panela imat ćete priliku izmjeriti vaš tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture, odraditi kraće tjelovježbe kako biste povećali opseg svog pokreta, dobiti savjetovanje oko narušenog odnosa i/ili poremećaja u prehrani ili pak savjetovanje i protokol za kvalitetniji san. 

Predavači i stručni suradnici &Body eventa:

  • Andrea Solomun: The big 3 – sleep, nutrition & movement; radionica povećanja opsega pokreta – snažno, fleksibilno i mobilno tijelo 
  • Andrija Karačić dr.med
  • Sebastijan Orlić, dr.sc
  • Dr.sc. Anđela Jelić mag.psych
  • DO. Iva Kraljeta: Manualna terapija
  • Miljana Pavković, mag cin, Savjetnica sportske prehrane u Farmacia Sportskom savjetovalištu u Arena centru: Mjerenje i analiza sastava tijela

&Body program Andrea Solomun osmislila je kako bi njime poboljšala vašu snagu, fleksibilnost i mentalnu otpornost što posljedično utječe i povećava kvalitetu vašeg života i dugovječnost. Program kroz 12 tjedana prolazi različite treninge koji vam svojom raznolikošću donose vrhunsku dobrobit za vaše svakodnevne potrebe. Sadrži alate za bolji san, očuvanje i izgradnju energije, savjete o prehrani, najnovije podatke o prehrani i postu, hormonskom zdravlju (posebno za žene), savjete kako ublažiti stres, koji su suplementi obavezni, zašto je važno redovito raditi krvne pretrage, kao i mjeriti sastav tijela itd. Vježbanjem &Body programa stvarate nove navike koje će s vremenom promijeniti kvalitetu vašeg života na bolje i to održivo i zauvijek. Program je progresivan tako da ga možete i trebate ponovno i iznova koristiti te održavati i postizati dobitke.

Sponzori ovog događanja su: Aruna, Hamapharm, Centar za crijevni mikrobiom, Kineta, Centar za kulturu prehrane, Moja Farmacia, Marra, Uriage, Ani Biome, Argentum, Dandelion, Funkcionalna medicina, Jana, Gajbica, Food Beyonders i Spin. 

Za više informacija o &Body programu posjetite: 

https://andreasolomun.com/

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FB andrea.solomun  trainingcenterandreasroom

IG andreasolomun andreas.room

YT AndreaSolomun

KIND PR