U UTORAK FILMMUSICORKESTAR ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE DECKERA

Najavljeni koncert zagrebačkog Filmmusicorkestra, a u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, pomiče se na utorak 28. travnja.

Ovu odluku su donijeli organizatori zbog tehničkih razloga i želje da koncert vidi što veći broj ljudi u Zagrebu, Hrvatskoj i širom svijeta. Podsjetimo, Filmmusicorkestar i Turistička zajednica grada Zagreba svojim su sugrađanima odlučili pokloniti posebnu glazbenu poslasticu s početkom u 17.00 sati s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, na kojemu će Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.
    Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, u utorak 28. travnja, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.
    Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s nama, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb

Admir Ćulumarević