Nesvakidašnje Valentinovo: noć vrućih ideja

Valentinovo je vrijeme za ljubav i intimnost, a postoji li bolji način za proslavu od naših vrućih ideja? LELO vjeruje da je zdrav i ispunjen seksualni život ključ za sretnu vezu, a Valentinovo je savršena prilika da otkrijete nove uzbudljive načine za rasplamsavanje strasti u spavaćoj sobi. Ne brinite se! Postoji mnogo zanimljivih ideja kojima možete zadovoljiti razne ukuse, sklonosti i interese. Bilo da se radi o igranju uloga, vezanju, igračkama ili tematskoj zabavi, mogućnosti su beskrajne.

Spremni smo vas razveseliti za Valentinovo! Dijelimo 10 seksi, jedinstvenih i otkačenih LELO ideja za savršeno Valentinovo:

  • Noć igranja uloga: Obucite se u najluđi kostim iz svojih maštarija i odglumite različite scenarije. Bilo da se radi o klasičnoj igri uloga liječnika i medicinske sestre ili kreativnijoj ideji poput avanture putovanja kroz vrijeme, mogućnosti su beskrajne.
  • Povežite se – doslovno: Podignite vaš odnos na novu razinu s malo laganog vezanja. Pokušajte koristiti svilenu kravatu ili povez za oči kako biste svojoj uobičajenoj rutini dodali novu razinu uzbuđenja.
  • Erotska masaža: Napravite seksi atmosferu s LELO masažnom svijećom i naizmjence jedno drugom senzualno izmasirajte cijelo tijelo. Ne samo da ćete se opustiti, već ćete se oraspoložiti za strastvene i zahtjevne pokrete. 
  • Vrijeme za igračke: Uvedite neke nove igračke ​​ili otkrijte nove načine povezivanja uz LELO igračke za parove. Upotrijebite tehnologiju daljinskog upravljanja i prepustite se naredbama vašeg partnera. Nikad nije bilo lakše i ugodnije rasplamsati  strasti.
  • Zabava za gurmane: Zajedno napravite romantičnu večeru i dodajte neke jestive ukrase. Čokoladna boja za tijelo, šlag i šampanjac samo su neke od ideja za početak.
  • Igra na otvorenom: Iznesite stvari iz spavaće sobe u prirodu. Eksperimentirajte s ekshibicionizmom tako što ćete učiniti nešto odvažno na javnom mjestu, poput ljubljenja u prepunom parku ili maženja u kafiću.
  • Tematska zabava: priredite seksi zabavu s određenom temom, kao što su “bal pod maskama” ili “policajci i kriminalci”. Potaknite svoje goste da se dotjeraju i postanu likovi za zabavnu večer igre uloga.
  • BDSM 101: Ako ste novi u BDSM-u, Valentinovo je savršena prilika za sigurno istraživanje ove vrste igre, uz pristanak partnera. Počnite s nečim jednostavnim kao što je blagi šamar ili povez preko očiju, i nastavite dalje.
  • Seks izazov: Napravite popis seks izazova koje oba partnera trebaju završiti prije kraja večeri. To može uključivati isprobavanje nove poze, eksperimentiranje s različitim vrstama dodira, pa čak i uključivanje igranja uloga u kombinaciju.
  • Senzualno fotografiranje: Naizmjenično fotografirajte erotske fotografije jedno drugoga. Ovo može biti zabavan i intiman način da istražite svoja tijela i izrazite svoje želje. Možete ih koristiti i kao privatnu uspomenu na posebnu večer.

Što god odabrali, najvažnije je otvoreno i iskreno komunicirati s partnerom. Pobrinite se da se oboje osjećate ugodno i sigurno te se dogovorite što želite isprobati kako biste se mogli zabaviti i uživati u međusobnom društvu.

LELO