BESPLATNI KONCERTI GRUPE DETOUR, IVANE GALIĆ – SOUL BEAT TE BUENA VISTA SALSA PARTY U ZAGREBAČKOJ ZELENOJ GASTRO OAZI

TRODNEVNA ZABAVA UZ EGZOTIČNE PAPIGE, IGRAONICE ZA DJECU TE GASTRO DELICIJE

Ljetno raspoloženje u glavnom gradu dobit će novi uzlet uz tri dana nevjerojatne zabave koja će vas odvesti na putovanje u svijet egzotičnih papiga, zabavnih umjetnosti i predivne glazbe. U najljepšoj zagrebačkoj zelenoj gastro oazi – restoranu Botanist priprema se doživljaj koji ćemo zasigurno dugo pamtiti.

Višeosjetilna trodnevna avantura počinje u srijedu 12. srpnja od 20.30 sati besplatnim koncertom grupe Detour u prostranom zelenom vrtu Botanista, na Remetinečkoj cesti 101. Ova glazbena grupa postigla je izvanredne uspjehe i osvojila srca publike diljem svijeta. Poznata je po svojim zaraznim melodijama i iznimno talentiranim glazbenicima koji su svoju karijeru gradili svirajući s poznatim glazbenim ikonama. Detour je također ostvario impresivan uspjeh s nekoliko hitova na glazbenim ljestvicama kao što su Bez tebe, Mjesec, Tvoje lice se promijenilo, a njihov nastup na najljepši će način započeti trodnevno višeosjetilno ljetno iskustvo u srcu metropole. Od 18 sati na rasporedu je izložba egzotičnih papiga čiji je domaćin trogodišnja maskota i omiljeni član tima Botanista – papiga Pablo. Ovaj simpatični papagaj obožava društvo stoga poziva sve posjetitelje koji imaju papigu da je povedu na druženje, a ona najsimpatičnija osvojit će posebnu nagradu iznenađenja.


Velika zelena oaza u gradu dom je stotinama različitih biljnih vrsta, među kojima se nalazi i nekoliko stabala starijih od sto godina, predimenzionirane skulpture gljiva, klavir i bicikl iz kojih raste cvijeće, klupice i kandelabri za zaljubljene, freska s likom zaštitnika vrtlara Sv. Fiacra. Idealno za uzbudljive aktivnosti u četvrtak, 13. srpnja, kada posjetitelje očekuju kreativne radionice na temu papiga, ptica i rođendana. Od 16 sati posjetitelji će uživati u čaroliji stvaranja i bez sumnje otkriti skrivenog umjetnika u sebi. Oni najmlađi će pak uživati u nezaboravnom dječjem disku uz vesele animatore. Večernji koncert Ivane Galić – Soul Beat od 20.30 sati odvest će Vas na glazbeno putovanje koje će se savršeno uklopiti u ljetne zagrebačke večeri.

Petak, 7. srpnja, rezerviran je za čaroliju koju donosi klaun Balonko i prekrasne face painting kreacije. Od 16 sati vaša mašta postaje stvarnost. Nakon slijedi zabavni nastup mađioničara čiji će trikovi svakoga ostaviti bez daha. Na radost brojnih obožavatelja latino glazbe, od 20.30 sati slijedi Buena Vista salsa party pod zagrebačkim zvjezdanim nebom koji će uz vrhusku glazbu, profesionalne plesače te druženje i uživanje u gastro delicijama upotpuniti zabavnu trodnevnu avanturu. Dok će oni stariji uživati u raznovrsnim gastro delicijama, mlađi posjetitelji moći će se prepustiti zabavnim aktivnostima poput face paintinga te se zabaviti  uz klauna Balonka.

Select PR