Stigli su NUXE blagdanski poklon-setovi

Do Božića i kraja godine nas dijeli svega nekoliko dana.

Uvjereni smo da ne postoje ljubiteljice kozmetike koje ne vole dobiti set fine i glamurozne kozmetike na poklon, ove smo godine pripremili 3 neodoljiva poklon-seta iz svijeta prirode i glamura.

Za žene koje vole cvjetne i opuštajuće mirisne note, ili one kojima više odgovaraju senzualne ženstvene note – imamo ih sve.

Ovog prosinca zaljubite se u magnetično privlačne NUXE setove u glamuroznim, modernim pakiranjima koji će omiljenu ženu odvesti na mirisno putovanje u svijet ženstvenosti i ljepote.

NUXE La Collection The Prodigieux® – KOLEKCIJA PRODIGIEUX®

Blagdanski set

Zaljubite se u čaroliju kultnog suhog ulja za njegu tijela, lica i kose Huile Prodigieuse® od 100 ml, u setu s Prodigieux® Le Parfum (15ml) parfemskom vodicom, mirisnom Bougie Prodigieux® (70g) svijećom i

umirujućim tonovima Prodigieux® Huile de Douche (100ml) gela za tuširanje koji poput nježnog milovanja, obasjava tijelo velom mekoće i užitka za sva osjetila.

Preporučena maloprodajna cijena seta: 364,00 kn

NUXE Les 3 Prodigieux® ili Čudesna Trojka

Blagdanski set kultnih Prodigieuse ulja

Za trenutke zavođenja uz kultne Prodigieux® mirisne note. Čar seta je upravo u toj slatkoći mini proizvoda: ženstveni dodiri kultne NUXE njege sa 7  dragocjenih i 100 % prirodnih ulja – Huile Prodigieuse® suho ulje za njegu tijela, lica i kose (10 ml),Huile Prodigieuse Floral s cvjetnim, svježim i nježnim mirisom (10ml) iHuile Prodigieuse Or sa zlatnim česticama kako bi ovih blagdana blistali.

Cijena seta: 98,60 kn

 

NUXE La Fete en Rose – Kolekcija Floral

Mirisni Floral blagdanski set

Ove zime neka nježni dodiri Huile Prodigieuse® Floral suhog ulja (100 ml) obavijaju vaše

tijelo, lice i kosu, dok treperavi plamen Prodigieux® svijeće (70 gr) širi poznatu mirisnu NUXE

čaroliju u vašem domu.

Zaigrani mirisi Floral parfema i mirisnog Prodigieux® Floral gela za tuširanje, pozivaju vas da odlutate na predivnom ružičastom oblaku, prepunom optimizma, ostavljajući sve brige iza sebe.

Prava senzualna aromaterapija za trenutke čistog užitka.

Cijena seta: 364,00 kn

SABEX