Baloner s potpisom Lane Puljić manifestira perfekcionizam i komunicira zanimljivu suradnju

Manifesting greatness baloner nastao je u suradnji Lokomotive i Manifesta, a proslavljen je na urbanom druženju ljubitelja oba brenda – modela i influencerice Lidije Lešić, pastry chefice Ivane Čuljak, DJ dua Vanillaz i koktel Meistera Dorijana Skoblara

Perfekcionisti će na kompromis pristati teško i uvijek će se truditi da u svemu što rade – budu najbolji. Pisat će svoja pravila i svijetu ponuditi najbolje od sebe. Kad pomislimo na perfekcionista u kontekstu hrvatske fashion scene, pomislimo na Lanu Puljić. Zagrebačka dizajnerica koja stoji iza brenda Lokomotiva nedavno je proslavila 10 godina modnih uspjeha, a sada je postojeći opus nadogradila još jednom suradnjom koja dodatno ističe sve ono što ona već jest – i što bi mogla postati.

Jedinstveni, bezvremenski komadi s puno sjaja u visokokvalitetnim, raskošnim materijalima s potpisom Lokomotive svoju posebnost duguju ručnom radu i pažnji na detalje. Drugim riječima – Laninom perfekcionizmu. Kako bi utjelovila tu životnu filozofiju, stvorila je još jedan impozantni, ali ne i pretenciozni komad koji se savršeno uklopio u Lokomotivin identitet – Manifesting greatness baloner. Dio je to suradnje Lane i Manifesta, prvog premium biljnog likera na svijetu, ekstenzije brenda Jägermeister. Unikatan, predimenzioniran, baloner je izrađen u samo jednom primjerku, u crnoj boji, s kožnatim detaljima, a s unutarnje strane ga krasi i snažan, a diskretan print Manifesting greatness logotipa. Brending je ovdje tako impozantan, a opet ekskluzivan i diskretan, baš kao i sam baloner.

Novi modni komad bio je središte urbane večere u zagrebačkoj Beštiji, tijekom koje su uzvanici imali priliku uživati u signature meniju koji je bio inspiriran premium biljnim likerom – Manifestom. Večera je okupila ljubitelje oba brenda, poput Lidije Lešić, Ivane Čuljak Lošić, Dore Kraljević i DJ dua Vanillaz te ostalih Meistera i suradnika brenda Lokomotiva – ljudi koji u svemu što rade manifestiraju perfekcionizam.

Svako jelo u kojem su uživali bilo je oplemenjeno okusom prvog premium biljnog likera na svijetu, a poznati Meister Dorijan Skoblar ovom je prigodom poslužio koktel dobrodošlice pod nazivom MANIFEST SOUR.

– Stvoriti savršen odjevni komad izazovan je i zanimljiv zadatak, posebno kada ga vežeš za brend s kojim dijeliš pogled na svijet. Vjerujem da i Lokomotiva u ovoj kolaboraciji radi upravo ono što Jägermeister radi sa svojom premium ekstenzijom, a to je pomno promišljeni proizvod koji je ekskluzivan, stvoren za one s malo većim životnim iskustvom i istančanim stilom i ukusom, u kojem apsolutno uživamo, te se pritom osjećamo jednostavno great. Brendovi smo koji ne pristaju na kompromis i želimo napraviti najbolji mogući proizvod u svojoj sferi djelovanja, a vjerujem da smo u tome ovoga puta i uspjeli – rekla je Lana Puljić o zanimljivoj suradnji.

Baloner je utjelovljenje beskompromisnog perfekcionizma koji je utkan duboko u identitet dvaju brendova. Novi statement komad samom pojavom odražava veličinu Lokomotive i Manifesta, ali i osobe koja ga nosi. Podsjetimo, ovo je treći odjevni komad nastao u suradnji s njemačkim biljnim likerom, nakon bomber i traper jakne. Za razliku od prva dva, ovaj je izrađen u samo jednom primjerku, a prvi je put predstavljen na modnoj reviji povodom deset godina karijere Lokomotive. Utjelovljenje je  karaktera prvog premium biljnog likera na svijetu koji je, baš kao Lanin baloner, stvoren za one koji iza sebe imaju bogato iskustvo, a koji u svemu što rade – teže perfekcionizmu.

PR

fotografije: Franko Kelam