Vaš je štit od onečišćenog zraka iz vana

Dišite lako i zaštitite svoj dom pomoću pročišćivača zraka tvrtke Rowenta. Pročišćivač nudi brzo, učinkovito pročišćavanja zraka, visoke performanse i dizajn jednostavan za uporabu. Njegove tri razine filtracije uklanjaju i do 99,9% sitnih čestica djelujući kao vlastiti štit vašeg doma od onečišćenja zraka u zatvorenom.

Budući da boravimo 90% svog života u zatvorenom prostoru* možemo zaključiti da je dom više nego samo mjesto za spavanje. No, zbog  do pet puta većeg zagađenja u zatvorenom prostoru nego vani **, pročišćivač zraka je obavezan dodatak bilo kojem domu.

S Pure Air Essential by Rowenta udahnite čisti zrak i uživajte u potpunom miru zahvaljujući brzom i učinkovitom pročišćavanju zraka i visokim performansama od 230 m3 zraka na sat. Idealan je za prostorije do 90 m2. Njegov troslojni filtracijski sustav sadrži pred filter i filter aktivnog ugljena i filter 2-u-1 za uklanjanje do 99,9% sitnih čestica, dima i mirisa, peludi, alergena, plijesni i još mnogo toga.

Ovaj kućni pročišćivač zraka jednostavan je za uporabu, a ima tri prilagođene brzine, uključujući tihi način rada za nesmetanu uporabu, indikator za promjenu filtera i prikladni timer.

Sve to, obećava čisti zrak u vašem domu.

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE