Tele2 poslovnica na Iblerovom trgu u Zagrebu posjetitelje oduševljava inovativnim konceptom

Odnedavno svi Tele2 korisnici, ali i oni koji će to postati, mogu uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja, beskonačnim pozivima, porukama, BEZBROJ GB i odličnoj ponudi mobilnih uređaja u poslovnici na Iblerovom trgu 10 u Zagrebu.

U novoj Tele2 poslovnici koja je otvorena radnim danom od 08:00 – 20:00, a subotom od 08:00 – 13:00 sati, na 60 m2 posjetiteljima je na raspolaganju prodajna i tehnička podrška, velik izbor mobilnih i tablet uređaja, kao i gadgeta, a specifična je po tome što odražava novi koncept prodajnih mjesta Tele2 Hrvatska.

U fokusu Tele2 je zadovoljan korisnik i pozitivno korisničko iskustvo te se kontinuirano unapređuju usluge i prate potrebe korisnika. Korisnici taj trud prepoznaju i vide Tele2 kao pouzdanog partnera na kojeg se mogu u svakom trenutku osloniti. Jedan od načina poboljšanja korisničkog iskustva je i širenje prodajne mreže pa je velik skok zabilježen upravo u tom segmentu te trenutno postoji 28 poslovnica diljem Hrvatske.

„Pri koncipiranju novih poslovnica željeli smo osigurati otvorenost prema korisnicima te zonu u kojoj će isprobavati uređaje i doživjeti upravo tu neograničenu slobodu komunikacije koju Tele2 Hrvatska nudi. Prema rezultatima dugotrajnih istraživanja ovakav koncept pokazao se kao najbolji način uređenja prodajnog prostora koji pruža maksimalnu učinkovitost i uvjete za rad te intuitivnu prezentaciju izloženih proizvoda, a kupcima osjećaj dobrodošlice“, poručuju iz Tele2 Hrvatska, naglašavajući kako će sa širenjem nastaviti i u budućnosti kako bi Tele2 poslovnice bile dostupne na što više mjesta i što većem broju korisnika.

Abeceda komunikacije