FRAKTAL BEAUTY: DETOX & RELAX DUO

Winnow serum kožu oporavlja za čak 104%od oštećenja koja izaziva UVA/UVB zračenje. Mend maslac za tijelo izaziva ugodu za kožu poput nijednog do sada.

Hladno proljeće još uvijek podsjeća na zimske mjesece i zadržava nas u zatvorenim prostorima. Iako cijelo tijelo čezne za toplinom i sunčanim danima, sada je još uvijek trenutak za detoks i opuštanje kože prije svih izazova koje donose mjeseci pred nama. Fraktal beauty predlaže Detox & relax duou zadnjim hladnim danima prije pravog proljeća.

Koža koja je iscrpljena UVA/UVB zračenjem tijekom godina može se regenerirati uz pomoć proizvoda koji dokazano i učinkovito djeluje staničnoj razini.

Fraktalov uljni serum Winnow za čak 104% oporavlja oštećenja koja je izvazvalo UVA/UVB zračenje. Potiče mikrocirkulaciju te za čak 61% uspijeva kožu oporaviti od urbanog onečišćenja, a neovisno testiranje je pokazalo da su stanice bile za 39% manje oštećene djelovanjem ostalih onečišćivača poput duhanskog dima. Ključni sastojak seruma je je Niacin koji uz pomoć mentola omogućuje dublje prodiranje u kožu, a pritom ne izaziva dodatne valove vrućine koji mogu biti problem u menopauzi. Niacin je sastojak koji je ključan za gotovo sve biološke procese u tijelu. Winnow zato koži donosi toliko potreban detoks i regeneraciju. Najbolje ga je na kožu nanijeti prije spavanja jer pridonosi prirodnoj regeneraciji i beauty sleep dobiva sasvim novo značenje uz Winnow.

Za dobar san i beauty sleep preduvjet je opuštanje cijelog tijela. Linija za tijelo Mendostavlja božanstven trag na koži, njeguje i opušta uz pomoć CBD ulja, ulja lavande i magnezija. Maslac za tijelo, sol za kupanje i sprej s magnezijem su sve što je potrebno za nježnost prema tijelu nakon stresnog dana ili tjelesnih aktivnosti.

Detox & relax duo, odnosno Winnow serum i Mend maslac, potrebni su koži kako bi se oporavila od zime, svakodnevnog stresa, ali i brojnih vanjskih utjecaja poput prevelike izloženosti sunčevim zrakama i urbanom onečišćenju. Posebno smo ponosni na Winnow koji djeluje reverzibilno na izloženost vanjskim utjecajima. Linija Mend oduševljava svojom božanstvenom teksturom i njegom koju svakodnevno pruža koži. Hranjiva ulja nepogrešivo donose opuštanje i zadovoljstvo vlastitim tijelom“, poručuje brend menadžerica za Fraktal beauty, Mila Mendez.

Fraktal beauty kozmetika je nastala kako bi olakšala promjene koje koži donosi menopauza. Cijeli niz proizvoda ciljano rješava probleme poput suhoće i dehidracije, iritacije, izloženost vanjskim utjecajima i plavom svjetlu.

Fraktalovi Detox & relax duo su dostupni putem web shopa – www.fraktalbeauty.com.

Ambrela komunikacije