Žene u Hrvatskoj obožavaju ovo mjesto!

Dobro je poznato da se žene vole uljepšavati, a neka istraživanja kažu da to nekada traje i satima. Naprosto, ženama je urođen smisao za estetiku i zato i jesu tako lijepe pa ne čudi da se uvijek divimo ženskoj ljepoti. 

Ipak, kako brojne žene u današnjem vremenu puno rade i nedostaje im vremena, često traže način kako bi svoje potrebe za uljepšavanjem odradile u što kraćem vremenu, a u tom slučaju odlaze u CHIX threading barove koji su stvoreni po mjeri moderne žene. 

CHIX threading bar je rezultat super popularnog pristupa poslovanju u pružanju usluga ljepote. Iznimno tešku vještinu oblikovanja obrva koncem, CHIX je dignuo na visoku kvalitetu specifičnim načinom edukacije djelatnika. Privlačnost ostvaruje i pružanjem usluga bez rezervacije termina, što je u skladu s današnjim ubrzanim stilom života.

Nakon višemjesečne popunjenosti termina u svojem kozmetičkom salonu, vlasnica Vedrana Tomić je otvaranje najvećeg shopping centra u Splitu vidjela kao opciju prebacivanja poslovanja. Naime, njezini termini bili su 15 minuta dugi, te su mnogi klijenti usluživani i između termina. Tako je došla do ideje da se iste usluge pružaju na lakše dostupnom mjestu i to bez naručivanja. Doslovno je ideja bila da klijenti nemaju ni vrata na kojima treba zastajati, propitivati o terminima kao niti gubiti vrijeme. Paralelno razvoju brow barova u Velikoj Britaniji, na istoku Europe razvijao se CHIX threading bar, koji je danas najveći lanac threading barova u Europi.

Ubrzani tempo života treba uskladiti sa svim potrebama koje imamo, pa tako na ovom mjestu možete obaviti oblikovanje obrva koncem, bojanje obrva, bojanje kanom, browlift, lashlift, depilacija nadusnica, brade, peach fuzz dlačica lica, šminkanje, manikuru te trajni lak. Klijenti su oduševljeni ovom promjenom klasičnog poslovanja, te se obujam zaljubljenika samo širi. Osim svih usluga koje se nude, vlasnica CHIX threading barova došla je na još jednu ideju. 

„Višegodišnjim korištenjem olovaka za obrve raznih brandova, stvorila se potreba za razvijanjem jedne koja odgovara potrebama threading stručnjaka. Tako je nastala CHIX olovka savršene čvrstoće i nijanse, vodootporna te veganska. Uz to, plasirano je ulje za obrve BROW BOOSTER obogaćeno vitaminima, kako bi se njegovale dlačice nakon tretmana browsup i lashlift. Booster je odličan za njegu i sjaj obrva“, objašnjava nam Vedrana Tomić.

Ovakvih barova sve je više u Hrvatskoj, pa tako komotno možemo reći da su ženama ove brze usluge nadomak ruke. CHIX se nalazi u Splitu (Mall of Split, City Centar One), Zagrebu (City Centar One East, City Centar One West, Garden Mall, Z centar), u Rijeci (Tower Centar, ZTC centar), Zadru (Supernova), Osijeku (Portanova), Šibeniku (Dalmare), Puli (Max City), Makarskoj (Spot Mall) te Solinu (Salona Mall). 

CHIX threading barovi nalaze se u trgovačkim centrima jer danas ljudima naprosto odgovara da mogu na jednom mjestu obaviti više stvari, a važno je napomenuti da osim žena ove usluge mogu koristiti i muškarci budući da se threadingom može dotjerati brada, a i sve više muškaraca voli uljepšavati svoje obrve. 

Posljednjih godina sve je više kopija ovog poznatog brenda za uljepšavanje, no čini se da ih je teško nadmašiti. „CHIX threading bar je revolucija u beauty branši. Tako dobru ideju očekivano kopiraju, no važno je pružati kvalitetne usluge uz brigu o higijeni i urednosti, a ne samo prisvojiti uspješan koncept. To zahtjeva i ozbiljne organizacijske sposobnosti, pa vjerujemo da upravo zato i dalje ne osjećamo posljedice konkurencije“, otkrila nam je Vedrana Tomić.

Dorijan Elezović

FOTO: CHIX threading bar